HomeInterestingEz a tapasztalt nőgyógyász elárulta, mi volt a 6 legfurább dolog, amit...

Ez a tapasztalt nőgyógyász elárulta, mi volt a 6 legfurább dolog, amit talált munka közben.

Ha valaki azt gondolná, hogy a nőgyógyászok élete csak játék és mese, akkor az nagyon téved, ugyanis az ő rendelőikben is előfordulnak nagyon-nagyon-nagyon fura esetek, amikről természetesen sohasem beszélnek, hiszen köti őket a titoktartás. Nyilván ők is emberek, ezért van, hogy nehezen birkóznak meg bizonyos esetekkel. A nap végén muszáj, hogy valakinek kiöntsék a lelküket, mivel csak hüledeznek néhány betegen, akik betérnek hozzá egy kezelésre, vagy tanácsadásra.

Iza Komendołowiczrt egy olyan könyvvel rukkolt elő, melyben különleges, egyedi és páratlan nőgyógyászati esetekről olvashatnak az emberek. Nyilván más neveket használtak a történetek során, hogy ne derüljön fény a páciens valódi kilétére. Könyve egyik nőgyógyásza elmesélt hat bizarr sztorit, mikor még a sziléziai megyei kórházban dolgozott. Az esetek java része az éjszaka során történt, mikor ő volt ügyeletben.

1, történet:

„A hajnali órákban kinéztem a váróba, de senkit se láttam, ám ekkor az ügyeletes ápolónő odakiált, hogy „Nézze mi van ott.” Az ápolónő teljesen kétségbe volt esve, mert a pár a padlón feküdt. Odaszaladtam hozzájuk, láttam, hogy egy közismert színész házaspár volt. Rám nézett a férfi és megkérdezte, ki tudom-e belőle venni. Értetlenkedve néztem a nő lábai közé és láttam, hogy egy vodkás üveg van beszorulva.”

2, történet:

A mostani sztorit a doktor képtelen volt kiverni a fejéből annyira sokkolta a dolog. Az emberek nem gyakran hallanak ilyen történetet, pontosan ezért lepte meg.

„Egy édesanya és lánya sétált be kórházba, majd a vizsgálatok után kiderült, hogy a lánynak akut gyulladása van. Miután kiderült, hogy mi váltotta ki a panaszokat, az édesanyja felém fordult és azt mondta. „Doktor úr kérhetnénk kettő receptet, tudja ugyanaz a személy a koitáló párunk.”

3, történet:

”Egy fiatal hölgy sétált be a kórházba, akinek fogalma sem volt arról, hogy terhes. Kiderült, hogy a 28. hétben járt már. Később a pici egy kilóval jött világra. A hölgy párja ott ült a szülőszobán és teljesen be volt pánikolva, mert senki sem mondott semmit a barátnőjéről. Odamentem hozzá és közöltem vele, hogy a kedvese babát vár és szülni fog. A lány barátja csak nézett maga elé és annyit mondott: „Ó”. Amikor egy kicsit magához tért megkérdezte, hogy egészséges-e a pici. Furcsálva kérdeztem, rá hogy miért kérdezi. Erre azt felelte, hogy ő nem tud gyereket nemzeni.”

Ebből a történetből az jött le a dokinak, hogy a fiatalok és amúgy összességében az emberek mennyire felelőtlenek.

4, történet:

„A rendelőbe egy meglehetősen erős testszaggal rendelkező hölgy jött be, amit én nem tudtam elviselni. Muszáj volt ablakot nyitnom, de természetesen előtte megkérdeztem, hogy nem bánná-e ha kinyitnám. Mondta, hogy semmi baj, csak nyugodtan, egyedül a férje az, aki szereti ezt a testszagot, sőt kéri is, hogy ilyen legyen. Szó szerint köpni-nyelni nem tudtam.”

5, történet:

„Telefonon beszéltem egy hölggyel, aki közölte velem, hogy terhes. Én erre annyit mondtam, hogy gratulálok. Ő erre azt felelte, hogy már akkor várandós volt, amikor koitált a párjával. Felvilágosítottam, hogy ez nem a legjobb fogamzásgátló módszer, mire ő rákérdezett, hogy akkor is egészségesen jön-e a baba világra, ha ő rendszeresen koitál. Úgy éreztem, egyáltalán nem viccnek szánta a kérdést.”

6, történet:

Találkozott már olyan esettel, mikor egy száz dollárost talált egy hölgyben, de akadt olyan példa is, hogy egy mandzsettagomb vagy dezodor is ott kötött ki. A legutóbbi esete még nála is kiverte a biztosítékot.

„A múltkor bejött hozzám egy beteg, akinek konkrétan egy hagyma volt ott. Mikor megkérdeztem tőle, hogy miért tette ezt, azt mondta, hogy rosszul viselkedett és a férje mondta neki, hogy tegye fel. Teljesen ledöbbentem. A múltkor viszont volt olyan hölgy, akinek a nőiességében egy óvszer volt és attól kellett megszabadítani. Hihetetlen, hogy emberek mennyi mindent tesznek oda ahova nem kellene.

Most Popular

Recent Comments