HomeInteresting12 női dolog, amit a férfiak nagyon is vonzónak látnak.

12 női dolog, amit a férfiak nagyon is vonzónak látnak.

Rengeteg nő küzd önbecsülési problémákkal, ugyanis mást sem látnak a neten csak azt, hogy tökéletes alakú, hajú, arcú, nők vannak a közösségi oldalakon. Nyilván az már nem jut eszükbe, hogy azok a nők sem tökéletesek, csak egyszerűen nem mutatják meg a tökéletlen oldalukat. Sőt mi több, ha olyan szuperek lennének, akkor nem az internet népének mutogatnák ezeket a fotókat hanem a párjuknak, ám a férfiak nem az ilyen lányokra buknak. A mai cikkünket azzal a céllal készítettük, hogy elhozzunk nektek néhány női dolgot, amit a férfiak nagyon is vonzónak tartanak a nőkben.

1, Kócos, kissé zilált frizura.

A legtöbb nő több tízezer forintot is képes kidobni az ablakon azért, hogy tökéletes frizurája legyen. A férfiak azonban a kissé kócos, zilált hajkoronát részesítik előnyben. Lehet, hogy mostantól nem kell annyit költeni a nőknek a hajukra, ha meg akarják fogni a kiszemeltjüket?

2, Ébredés.

A férfiak azért szeretnek bele reggel újra és újra a párjukba, mert annyira sebezhetőnek tűnnek az ő kinyúlt pólóikban, hogy legszívesebben szárnyaik alá vennék őket. A férfiakban alapjáraton is van egy védelmező ösztön, amit így szeretnek kamatoztatni.

3, Kicsit nagyobb alhas.

Annak ellenére hogy a csapból is a lapos, kockahasú fitnesz ladyk folynak a férfiak nem igazán szeretik az ilyen hasú nőket. A kocka hasról, mindig a testépítés jut az eszükbe, ami kicsit sem nőies. A kicsit nagyobb alhasú hölgyeket preferálják jobban. Annak idején az ikonikus Marilyn Monroe is azt mondta, hogy egy hölgy pocak nélkül, olyan, mint egy ház erkély nélkül.

4, Szemüveg viselés.

Régen sokan utáltak szemüveget viselni, mert az iskolában a gyerekek sokat cikizték őket, hogy pápaszemesek és a többi. Ennek köszönhetően még akkor sem voltak hajlandók szemüveget viselni az illetők, ha amúgy kellett volna. Ma viszont olyan nagyon változott a világ, hogy a nőket kifejezetten vonzónak tartják, ha szemüvegben vannak, ugyanis az intelligencia jeleit látják rajtuk.

5, Természetes arc, smink nélkül.

A férfiak ki nem állhatják, ha a nők két kiló vakolatot tesznek magukra, és minden egyes ölelésnél, fél arcuk a pasijuk ruháin marad. Számukra sokkal vonzóbb, ha a nők természetes mivoltukat mutatják meg az egész világnak. Szóval hölgyek ideje visszavenni a sminkelésből.

6, Kis ráncok.

A legtöbb hölgy utálja az öregedés jeleit, ebbe persze beletartozik a ráncok kialakulása is. Nos, hölgyeim, meg kell, hogy mondjuk a pasik egyáltalán nem foglalkoznak az ilyen dolgokkal, sőt, számukra nagyon is imponáló, ha egy nő arcán apró kis ráncok látszódnak, ugyanis a tapasztalat jeleit látják benne.

7, Hosszú, földig érő szoknya.

Sok lány úgy gondolja, hogy csak rövid ruhákkal érhetik el,hogy a férfiak felfigyeljenek rájuk. Ez viszont óriási tévedés, mivel a pasik azt is szeretik, ha egy nő bokáig vagy földig érő ruhában van. Az ilyen szoknyákat úgy fogják el, mint egy titkot, ami percek alatt képes beindítani a képzelőerejüket.

8, Mezítlábasság.

A férfiak egyszerűen oda meg vissza vannak a mezítláb közlekedő hölgyekért. Konkrétan nem tudták megmagyarázni, hogy ez miért van, valószínű azért, mert egy lábujjhegyen közlekedő hölgy nagyon vonzó megjelenésű tud lenni.

9, Jó az étvágya.

A férfiak falnak mennek a kalóriákat számolgató csajoktól, akik már egy pohár víz után is bűntudatot éreznek. Mivel az erősebbik nem képviselői imádnak enni, ezért jó érzés számukra, ha egy olyan valakire találnak, aki szintén olyan jókat szeret enni, mint ők. (persze bizonyos kereteken belül)

10, Bikini alatti fehér területek.

Míg a legtöbb nő utálja, ha nem tud egységes barna színt kapni, addig a férfiak pontosan ezt a világosabb területet kedvelik. Valószínű ennek az az oka, hogy ezeket a területeket csak és kizárólag ők láthatják.

11, Derék-csípő arány.

A férfiak imádják azokat a nőket, akiknek derék-csípő aránya 0,6-0,7 között van, ugyanis ez annak a jele, hogy egészséges és így egészséges gyereket hozhatnak világra. Ha hiszitek, ha nem a pasik igenis figyelnek erre, mert számukra is fontos a családalapítás.

12, Kisebb idomok.

Sokan azt hiszik a pasik a nagyobb idomú nőkért vannak oda, holott ez nem így van. Tény és való, hogy a kerek, és nagy keblek sokkal szebbek a szem számára, viszont mindig is olyan nők után fognak menni, akiknek tenyérnyi nagyságú keblei vannak. Ezt az elméletet statisztikai adatok is alátámasztják.

Urak egyetértetek?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments