HomeInteresting12 női szokás, amit a férfiak valóban megfigyelnek és nagy jelentőséget tulajdonítanak...

12 női szokás, amit a férfiak valóban megfigyelnek és nagy jelentőséget tulajdonítanak neki!

Minden lány tökéletes akar lenni, még akkor is, ha párkapcsolatba kerül. Örömmel fogadják más férfiak elismerő és csodálatraméltó pillantásait. Ám a lányok aggódnak, hogy a férfiak észrevehetik a tökéletlen vonásaikat, vagy, ha épp nem mostak hajat… és a többi. Annak érdekében, hogy megnyugtassuk a női nemet, összeállítottunk egy listát azokról a dolgokról, amit valóban megnéznek a férfiak és jelentőséget tulajdonítanak neki.

Parfüm.

Az általunk vizsgált férfiak többsége hangsúlyt fektet a parfümökre. Többen megjegyezték, hogy ez is egy ok, hogy emlékezzenek a lányra. Ha a lány túlzásba viszi a parfümözést az bizony taszítja őket.

Manikűr.

Több férfi is elismerte, hogy észreveszi, ha a lány új körömlakkot vesz, vagy új manikűrt csináltat. Majdnem az összes férfi úgy nyilatkozott, hogy nem szereti a harsány, giccses körmöket, hanem inkább a szép szolid megjelenésűeket.

Szemöldök.

Több férfi is azt mondta, hogy nem szeretik mikor egyértelműen látszik, hogy rajzolva van a szemöldök. Ha a hölgy nem hívja erre fel a figyelmét ilyen módszerrel, fel sem tűnik nekik, ha valami baj van vele. Egyesek pedig azt mondták, hogy egy szépen formált szemöldök adja az arc tökéletes keretét.

Szempila.

A férfiak fele biztos abban, hogy a hosszú szempillák gyönyörűek és a lány nőiességét emelik ki. Ám a többi hímnemű azt mondta, hogy a műszempillák túl észrevehetőek ezért egyáltalán nem tetszik nekik.

Smink.

Ennél a pontnál többen egyetértettek azzal a ténnyel, miszerint egy férfi sem rajong a túl sok és erős sminkért. Ők a természetes színeket helyezik előtérbe, ami jobban passzol az arc tónusaihoz.

Kis bőrproblémák.

A férfiak figyelnek a problémás bőrre. Látni fogják a pattanást egy nő orrán, ám ezek nincsenek akkora befolyással rájuk, mert azt gondolják, hogy ma még ott van de pár napon belül eltűnik ez a kis bibi.

Nem teljesen sima lábak.

A férfiak tudják, hogy a lányoknak nincsen tökéletes sima lábuk, és elmondásuk szerint se érintésnél, se vizuálisan nem zavaró. Természetesen csak néhány kósza kis szőrszálról beszélünk, nem pedig egy olyanról, aki már egy éve nem látott borotvát.

Piszkos cipő.

Általában a kicsit piszkos cipők nem okoznak nagy problémát az embereknél, ha látják, hogy alapjáraton karban van tartva a cipő. De, ha a cipő túl piszkos, azt biztos, hogy észre fogják venni, ami egyáltalán nem szimpatikus számukra.

Kopott, kifakult dolgok

A férfiak elmondása szerint nem igazán tűnik fel nekik, ha egy lány kopott vagy kifakult ruhadarabot visel, legalábbis akkor, ha nincs sok eltérés a színek között. Ám ha már olyan szinten rongyosra hordta az adott ruhadarabot, azt bizony egyből kiszúrják.

Kis has.

Lányok, fellélegezhettek! A férfiak 90% -a nem tartja szörnyűnek, sőt egyáltalán nem is foglalkozik vele, ha nagyobb hasatok van. Természetesen ez nem a túlsúlyos emberekre vonatkozik, ám mégis úgy tűnik, hogy a kitüremkedő pocak nem túl sokat számít.

Tegnap mosott haj.

„Ebben nincs semmi rossz, hiszen az ember haja napról napra zsírosabb lesz. Ha a haj egyértelműen zsíros és napokig úgy mászkál akkor bizony baj van. De, ha a hajadon nem látszik, hogy nagyon viseltes akkor ez nekik sem okoz problémát.

Nőies fehérnemű.

„Nos, miféle ember az, aki azt mondja, hogy nem fordít figyelmet az ilyen dolgokra?” Mivel a férfiak elismerték, hogy ez igenis fontos számukra és ezt megfigyelik, ha alkalmuk adódik rá, az arra enged következtetni, hogy a lányok előszeretettel vehetnek csipkés fehérneműt.

Most Popular

Recent Comments