HomeInteresting9 női tulajdonság, amit a férfiak először néznek meg egy nőn!

9 női tulajdonság, amit a férfiak először néznek meg egy nőn!

Amikor megkérdezed a férfiaktól, hogy elsőként mit néznek meg egy nőn, általában azt válaszolják, hogy a kebleket, a csípőt, és a mosolyt. Ám ez nem ilyen egyszerű. A férfiak tudat alatt, más külső tényezőket is megfigyelnek, amit valójában ők maguk sem érzékelnek. De bizonyos kutatások alátámasztották, hogy a férfiak ettől sokkal mélyebb és szokatlanabb külső-belső tulajdonságokat szoktak megfigyelni.

Mi összegyűjtöttük ezt a kilenc tulajdonságot, hogy ti is tisztában legyetek vele, mit néznek meg először a pasik egy nőn.

1, Hosszú haj

Egyes kutatások szerint a férfiak inkább a hosszú, fényes, vastag szálú hajú nőkhöz vonzódnak. Ugyanis a jó egészséghez és az energikussághoz társítják ezt a külső védjegyet. Az egészséges nőknek mindig csillogó hajuk, míg a rossz egészségi állapotú embereknek fénytelen. Az egészség pedig a vonzerő egyik jele.

2, Különös illat.

Testünk bizonyos feromonokat bocsát ki magából. Sokan nem tudják, hogy a feromonok számos információt tudnak közölni egy személyről, beleértve az immunrendszer egészségi állapotát is. Ennek alapján a férfiak jobban be tudják azonosítani azokat a nőket, akiknek jobb az immunrendszere.

3, Az arc szimmetriája.

A szépséget néha matematikailag ki lehet számítani. A női arc paramétereinek meghatározására létezik egy egyenlet, amit nem sokan tudnak. Ám az arc szimmetriája rendkívül fontos a nők vonzerejének meghatározásában, mert minél szimmetrikusabb egy arc, annál vonzóbb egy férfi számára.

4, A fogak színe.

Tudósok megállapították, hogy a női fogak állapota, különös jelentőséggel bír az erősebbik nem képviselői számára, mivel ez újfent a termékenység egyik velejárója. Minél fehérebb és egységesebb egy nő fogsora, annál jobban fogja egy férfi értékelni, és annál jobban szeretne majd családot alapítani.

5, Hosszú karok.

Ez az egyik olyan fizikai tulajdonság, amit a férfiak megnéznek. Minél hosszabb egy nő karja, annál jobb. Az Új-Dél-Wales-i Egyetem tudóscsapata egy tanulmány erejéig felkérte a férfiakat, hogy videofelvételeket nézzenek, 20 és 49 év közötti nőkről. Ezután mindegyiknek értékelnie kellet a megjelenését. Az eredmények azt mutatták, hogy a hosszú karokkal rendelkező nőket tartották a legvonzóbbnak.

6, Magas hang.

Tanulmányok kimutatták, hogy a férfiak inkább a magas hangú nőket preferálják, mivel fiatalabbnak és nőiesebbnek tartják, valamint a magas ösztrogénszintet is jelzik. A magas hanggal kisebb testméret jár, míg egy mély hanggal rendelkező nőhöz általában magasabb testalkat tartozik.

7, A gerinc hajlítása.

A férfiak valójában vonzónak tekintik azokat a formákat, amelyek a hát alsó részén nagyobb eltérést mutatnak, de nem túlsúly miatt. Ez a kecsességet fejezi ki.

8, Piros szín.

Andrew Elliot és Daniela Niesta tanulmányai azt mutatták, hogy a férfiak bizonyos reakciója a vörös színre aktiválódnak. Ezt bizonyítja az a tény, hogy ugyanez a dolog az állatvilágban is működik, ahol ez a szín általában a párosodásra való készséget jelzi.

9, 7:10 arány.

Az egyik leghíresebb fizikai tulajdonság, amelyet az emberek figyelnek, a széles csípő. A tudósok szerint a férfiak különösen előnyben részesítik a derék és a csípő arányát, ami 7:10 arányban oszlik meg, mert ezt tartják a legideálisabbnak a szülésre.

 

Most Popular

Recent Comments