HomeFunny9 hihetetlenül borzalmas uszodai jelenség, amivel nem szívesen találkozunk

9 hihetetlenül borzalmas uszodai jelenség, amivel nem szívesen találkozunk

Egy uszoda rengeteg szörnyűséget rejteget magába. Az mellet hogy az úszás egy nagyon jó dolog, sok dolog van ami egy uszodát visszataszítóvá tesz.Nincs is annál rosszabb, hogy egy rakás idegen emberel fürödjünk egyszerre egy hatalmas állóvízben. De emberek mégis képesek rá. Megpróbáltuk ennek a szokásnak a legborzalmasabb oldaláról megközelíteni a dolgokat..

1.Az első probléma mikor bejutsz a zsúfolt medencébe és megpróbálsz úszni arra vagy figyelmes hogy egy előtedd evickélő férfi szőrős lábát simogatod.

2. Míg a medencében áztatod magad olyan dolgokat figyelhetsz meg más fürdőzőkről amit egyszerűen nem tudsz felfogni épp ésszel.

3. A nyilvános fuldoklás. Milyen ciki mikor a nagy úszással való próbálkozásod közepette egyszer csak egy nagyobb adag uszodai állóvizet tüdőre veszel. Fuldoklás, mindenki téged figyel,de ha nem az úszómester gondoskodik róla hogy aki addig nem az is vegye észre.

4. Természetes hogy az orrod a medence közepén kezd el folyni. Ilyenkor legtöbben a vízbe mossák orrukat ha éppen észre veszik.

5. Az úszósapka kész rémálom. A felvételkor sem egyszerű a hajad mindenhol beletuszkolni. De ha egyszer felvetted eszedbe se jusson levenni. A létező összes hajszáladat kitépi.

6. Tudatosul benned hogy minden ember mindenféle betegséggel ugyan ott van ahol te. És te vígan evickélsz ebben a fertőben

7. Megpróbálsz megszabadulni a fürdőruhádtól de nem megy. Egy oltári kiszolgáltatott helyzetbe vagy, mikor félig meztelenül állva azzal küzdesz, hogy nedves testedről egy amúgy is passzos és tapadós anyagot eltávolíts

8. Minden rendben, sikerült levetkőzni és túl vagy egy egészségügyi tusoláson. Tiszta és illatos vagy.Mikor jön a felismerés hogy a egy nedves és uszodától bűzlő törölközőbe kellene beletörölnöd magad .

9. Távozásnál rá kell ébredned arra mikor belenézel a tükörbe hogy az úszósapka és a szemüveg hosszú órákig tartó nyomot hagyott rajtad .  

Most Popular

Recent Comments