HomeInteresting9 dolog, ami felfedi a férfiak gondolkodását!

9 dolog, ami felfedi a férfiak gondolkodását!

Bizony minden embernek megvan a maga keresztje és szokása, amit egyszerűen nem tud megváltoztatni. Ez mind a nőkre, mind a férfiakra igaz. Rengetegszer fejtettük már ki, hogy a nőknek milyen rossz szokásai vannak, amit a férfiak nem minden esetben tudnak tolerálni. Ma viszont a férfiak szokásait szedtük össze, amivel nem minden nő ért egyet, sőt egyenesen elfordulnak ettől a viselkedési formától.

Az alábbiakban a Redbook Magazin írásának összefoglalója olvasható. A bensőséges, őszinte hangvételű írás nők számára készült, így mi is tartottuk magunkat ehhez a formulához.

A kísértés nagy úr.

Nincs izgatóbb, mint mikor egy szuper vonzó tánccal akarod meglepni a párod, miközben lassan ledobálod magadról a ruhákat. Abban az egyben biztos lehetsz, hogy nem azt fogja nézni milyen tökéletlenségeid vannak, hanem hogy mi fog ezután következni.

Beléjük van kódolva, hogy megbámulják a nőket.

Természetesen, ahogy a hölgyek sem tudnak elmenni egy bolt kirakata előtt, hogy ne nézzék meg az árut, úgy a férfiak sem tudják megállni, hogy ne nézzenek meg egy gyönyörű és csinos nőt. Nem azért teszi mert meg akar bántani, számukra ez ösztönszerű.

Az erősebbik nem képviselői olyanok akárcsak a gyerekek.

A férfiak lelkük mélyén csak nagyra nőtt kisgyerekek. Szeretnek baseball sapkát viselni és labdákkal játszani a parkban. Baráti összejövetelek alkalmával, úgy viselkednek, mintha tíz évesek lennének, még a nevetésük is olyan. Valószínű így futnak el a valóság nyomása elől.

A férfiaknak a fizikai együttlét a fontos.

Bizony a férfiak sokkal többször gondolnak a koitálásra, mint a nők. Olyan dolgokról fantáziálnak, amit a valóságban nem tennének. Sőt képzeleteikben sokkal több személy van jelen az együttlét során, mint a nőknél. Persze szerencsére vannak olyanok, akik nem ragadtatják el magukat és a valós dolgokat részesítik előnyben.

Bejön számukra a hűtlenség gondolata.

A férfi nem az a tipikus monogám alkat. Ha a férfiakat a nők nem korlátoznák le, akkor biztosra veheted, hogy lenne egy felesége és számos más szeretője, akikkel élvezheti az élet minden pillanatát. Igazság szerint a férfiak 50 százaléka mondta azt, hogy bevállalná a hűtlenséget, ha 100%-os esély van rá, hogy nem derül ki. A maradék viszont nem vállalná ezt be. Több férfi azzal az érvvel fogja vissza eme vágyat, hogy nem szeretnék a családi légkört megzavarni.

A férfiak szeretnék, ha csodálnák őket.

Minden pasi valahol a lelke mélyén azt szeretné, ha felnéznének rá és csodálnák őt. Szeretnék, ha a nők erősnek, sikeresnek és vonzónak látnák. Sosem vallanák be senkinek, de titkon azt gondolják, hogy a velük együtt élő hölgynél is sokkal okosabbak és jobban néznek ki.

A célzás számukra érthetetlen kifejezés.

Míg a nők örülnek, hogy ki tudják találni egy férfi gondolatát, addig a férfiakat nem mozgatja ez a dolog. Jobban teszed, ha nem áltatod magad azzal, hogy célozgatással el fogod érni, amit szeretnél. A férfiak egyszerűen képtelenek rá, hogy megértsék a célzást. Nekik kerek perec ki kell mondani, hogy mi a helyzet.

A férfiaknak fontos mekkora férfiassággal rendelkeznek.

Mindig mikor harcra kész állapotban rápillantanak, eszükbe jut mi az oka a létezésüknek. Pontosan ennek köszönhetően van annyi fallikus építmény a világon, mint például az Eiffel-torony, az Empire State Building… és így tovább. A nőket egyáltalán nem érdekli a lenti terület, addig a férfiak megszállottan foglalkoznak vele.

Nem értik a Valentin napot.

A férfiak frusztráltan érzik magukat a Valentin nap vagy a házassági évforduló miatt. Mindezt azért mert nem tudják a hölgyek mit várnak el tőlük. Ám, ha kerek perec megmondod neki, hogy el akarsz menni abba romantikus étterembe megünnepelni az eseményt akkor az úgy lesz. Ez jobban fekszik nekik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments