HomeInteresting9 dolog, ami felfedi a férfiak gondolkodását!

9 dolog, ami felfedi a férfiak gondolkodását!

Bizony minden embernek megvan a maga keresztje és szokása, amit egyszerűen nem tud megváltoztatni. Ez mind a nőkre, mind a férfiakra igaz. Rengetegszer fejtettük már ki, hogy a nőknek milyen rossz szokásai vannak, amit a férfiak nem minden esetben tudnak tolerálni. Ma viszont a férfiak szokásait szedtük össze, amivel nem minden nő ért egyet, sőt egyenesen elfordulnak ettől a viselkedési formától.

Az alábbiakban a Redbook Magazin írásának összefoglalója olvasható. A bensőséges, őszinte hangvételű írás nők számára készült, így mi is tartottuk magunkat ehhez a formulához.

A kísértés nagy úr.

Nincs izgatóbb, mint mikor egy szuper vonzó tánccal akarod meglepni a párod, miközben lassan ledobálod magadról a ruhákat. Abban az egyben biztos lehetsz, hogy nem azt fogja nézni milyen tökéletlenségeid vannak, hanem hogy mi fog ezután következni.

Beléjük van kódolva, hogy megbámulják a nőket.

Természetesen, ahogy a hölgyek sem tudnak elmenni egy bolt kirakata előtt, hogy ne nézzék meg az árut, úgy a férfiak sem tudják megállni, hogy ne nézzenek meg egy gyönyörű és csinos nőt. Nem azért teszi mert meg akar bántani, számukra ez ösztönszerű.

Az erősebbik nem képviselői olyanok akárcsak a gyerekek.

A férfiak lelkük mélyén csak nagyra nőtt kisgyerekek. Szeretnek baseball sapkát viselni és labdákkal játszani a parkban. Baráti összejövetelek alkalmával, úgy viselkednek, mintha tíz évesek lennének, még a nevetésük is olyan. Valószínű így futnak el a valóság nyomása elől.

A férfiaknak a fizikai együttlét a fontos.

Bizony a férfiak sokkal többször gondolnak a koitálásra, mint a nők. Olyan dolgokról fantáziálnak, amit a valóságban nem tennének. Sőt képzeleteikben sokkal több személy van jelen az együttlét során, mint a nőknél. Persze szerencsére vannak olyanok, akik nem ragadtatják el magukat és a valós dolgokat részesítik előnyben.

Bejön számukra a hűtlenség gondolata.

A férfi nem az a tipikus monogám alkat. Ha a férfiakat a nők nem korlátoznák le, akkor biztosra veheted, hogy lenne egy felesége és számos más szeretője, akikkel élvezheti az élet minden pillanatát. Igazság szerint a férfiak 50 százaléka mondta azt, hogy bevállalná a hűtlenséget, ha 100%-os esély van rá, hogy nem derül ki. A maradék viszont nem vállalná ezt be. Több férfi azzal az érvvel fogja vissza eme vágyat, hogy nem szeretnék a családi légkört megzavarni.

A férfiak szeretnék, ha csodálnák őket.

Minden pasi valahol a lelke mélyén azt szeretné, ha felnéznének rá és csodálnák őt. Szeretnék, ha a nők erősnek, sikeresnek és vonzónak látnák. Sosem vallanák be senkinek, de titkon azt gondolják, hogy a velük együtt élő hölgynél is sokkal okosabbak és jobban néznek ki.

A célzás számukra érthetetlen kifejezés.

Míg a nők örülnek, hogy ki tudják találni egy férfi gondolatát, addig a férfiakat nem mozgatja ez a dolog. Jobban teszed, ha nem áltatod magad azzal, hogy célozgatással el fogod érni, amit szeretnél. A férfiak egyszerűen képtelenek rá, hogy megértsék a célzást. Nekik kerek perec ki kell mondani, hogy mi a helyzet.

A férfiaknak fontos mekkora férfiassággal rendelkeznek.

Mindig mikor harcra kész állapotban rápillantanak, eszükbe jut mi az oka a létezésüknek. Pontosan ennek köszönhetően van annyi fallikus építmény a világon, mint például az Eiffel-torony, az Empire State Building… és így tovább. A nőket egyáltalán nem érdekli a lenti terület, addig a férfiak megszállottan foglalkoznak vele.

Nem értik a Valentin napot.

A férfiak frusztráltan érzik magukat a Valentin nap vagy a házassági évforduló miatt. Mindezt azért mert nem tudják a hölgyek mit várnak el tőlük. Ám, ha kerek perec megmondod neki, hogy el akarsz menni abba romantikus étterembe megünnepelni az eseményt akkor az úgy lesz. Ez jobban fekszik nekik.

Most Popular

Recent Comments