HomeInteresting9 dolog ami az öröké tartó szerelemnél elengedhetetlen.

9 dolog ami az öröké tartó szerelemnél elengedhetetlen.

Ahhoz, hogy valaki boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban éljen élete végéig, nem elég szimplán csak szeretni a másikat. Szükség van alapvető dolgokra is, amiktől simábban és kiegyensúlyozottabban mennek a dolgok. Amik nem generálják a feszültséget. Íme 9 pont amiből kiderül, hogy te is egy öröké tartó kapcsolatban élsz-e?!

1. Társadalmi státusz.

Bármennyire is vallják emberek, hogy nem számít ki milyen anyagi háttérrel rendelkezik, nem így van. Sajnos ha a kapcsolat elején nem is szembetűnő ez a különbség, idővel a rózsaszín köd elszáll és rádöbbenünk, hogy a másik félnek mennyivel másabbak az igényei. 

2. A humorérzék.

Fontos, hogy hasonló dolgokat találjunk viccesnek. Különben kellemetlen helyzetek alakulhatnak ki, mikor egyikünk nevet olyanon ami a másiknak nem vicces. Jó ha hasonló örültek vagyunk. 

3. A családi viszonyok.

Abból, ha valaki jobban kötődik a családhoz, mint a társa előbb utóbb viták alakulnak ki. Például mikor egy anyuci pici fia típusú férfi, nem tud dönteni a kedvese és az anyja között. Komoly konfliktusok alakulhatnak ki, amik tönkre tehetik a kapcsolatot.   

4. Hasonló nézettekkel rendelkezzenek dolgokban.

Amikor a háztartás kerül szóba nincs az, hogy egyikőtöknek fontosabb mint a másik félnek. Ami fontossági elveiteket illeti nincs vita, hogy ki mit csináljon. 

5. Hasonló elvárásaink vannak intim helyzetekben.

Egyikük sem görcsöl rá jobban, ha valami nem a tervek szerint alakul. Az összhang a nemi életben is fontos. 

6. Közös elfoglaltság.

Egy kapcsolatban jobban megérti egymást a két fél, ha közös az érdeklődési körük. Amikor két teljesen más irányzat találkozik, akkor a szerelem nem lesz tartós, hisz más felé viszi őket majd az út. 

7. A jövőkép.

Előbb utóbb veszekedések alakulnak ki, ha mások az elképzeléseink a jövőről. Ez a leggyakoribb veszekedés forrás egy komoly kapcsolatban. Az egyik fél szeretne már családot, míg a másik csak élné az életét. 

8. A kapcsolatot ápolni kell.

Nem elég egy kapcsolatban élni. Arra oda is kell figyelni, és óvni, ápolni. Olyan mintha a gyermekünk lenne és utolsó leheletünkig kell róla gondoskodni.

9. Elfogadás.

Egy ember nem tud zsigereiben megváltozni. Aki megpróbál valakinek megfelelni, és más lenni mint aki valójában, az előbb-utóbb kiütközik valamiben. Ha nem szeretjük a másikat olyan amilyen, nem ő az igazi. 

Most Popular

Recent Comments