HomeInteresting8 világsztár, akik az elmúlt években rengeteget változtak!

8 világsztár, akik az elmúlt években rengeteget változtak!

Nagyon sokan úgy gondolják, hogy a hírességek reggeltől-estig edzenek, hogy megőrizhessék tökéletes alakjukat. Sőt a magazinokban is mindig azt látjuk, hogy sportos és formás alakkal bírnak a sztárok. De a valóságban minden egy kicsit más, és a fotósok is csalnak a képeken.

Sok híresség van, aki nem szeret sportolni és ők teljes mértékben meg vannak elégedve azzal ahogy kinéznek, még ha jó pár kiló fölösleg is van rajtuk. Összegyűjtöttünk pár híres embert, akik elfogadták magukat kisebb fajta túlsúllyal is.

Jennifer Love Hewitt.

Jennifer elhatározta gyermekei születése után, hogy pontozza a megjelenését. A színésznő kb. 20 kilót hízott, de állítása szerint szereti új testét és nem szándékozik fogyni.

Christina Aguilera

Christina mindig is gyönyörű alkatú nőnek számított a hírességek világában. Ám miután terhes lett, az énekesnő nagyon meghízott és nem tudott utána lefogyni. Időbe telt neki mire megbarátkozott testével, de most nagyon is szereti és nem szeretne lefogyni.

Chloë Grace Moretz

Nem mondhatjuk, hogy a 21 éves színésznőnek jól áll a plusz kiló, hiszen széles vállakkal és rövid nyakkal rendelkezik. Emiatt az a néhány kiló fölösleg, vizuálisan is szélesebbé teszi őt. Az egyetlen módja annak, hogy javítson megjelenésén, ha lefogy.

Mischa Barton

A rajongók először azért ítélték el a színésznőt, mert túl vékony volt. Most Mischa-nak sikerült jó pár kilót felszednie, de nagyon messze van az ideális alkattól.

Kelly Osbourne

Kellynek mindig is voltak súlyproblémái. Egyszer nagyon komolyan lefogyott, észrevehetően csökkent a ruhamérete is. Ez az állapot két évig tartott, majd Osborne ismét visszatért a szokásos XL-es méretéhez.

Nelly Furtado.

Nelly a dalai miatt vált ismertté, amikor kiadta az „I’m like a bird” című nótáját. Az énekesnő egy esemény alkalmával is olyan ruhát viselt, amiben látszott, hogy nagyon vékony. De valami történt, mert egy idő után jó pár kilót hízott olyannyira, hogy rajongói először fel sem ismerték.

Hilary Duff

A színésznő mindig is hajlamos volt a hízásra, ám amikor még aktívan játszott filmekben és sorozatokban tudta tartani a formáját. Terhessége alatt azonban jó pár kilót szedett fel, és utána nem tudott megszabadulni tőle.

Gerard Butler

Butler volt, aki Leonidas király szerepét játszotta el a 300 című filmben. Igaz ma már egyáltalán nem úgy néz ki, mint annak idején, hiszen jócskán meghízott az évek alatt.

Most Popular

Recent Comments