HomeCelebrity8 híres nő, akik excentrikus módon változtattak a megjelenésükön

8 híres nő, akik excentrikus módon változtattak a megjelenésükön

Vannak nők, akik képesek bármit megtenni azért, hogy vonzónak érezzék magukat és tele legyenek önbizalommal. Viszont nemcsak a hétköznapi emberek vannak így, hanem a hírességek is. A sztárok a sok munka mellett nem akarnak még keményen is edzeni az edzőterembe, ahogy szigorú diétát sem akarnak követni, ezért a leggyorsabb megoldás, ha plasztikai sebészekhez fordulnak. Az ideális megjelenésük eléréséhez olykor rendkívüli változásokat iktatnak be, amit a legtöbb hétköznapi ember nagyon egzotikusnak és furcsának tart. A mostani cikkünkben 8 olyan hírességet fogunk bemutatni, akik úgy döntötte, hogy excentrikus módon változtatnak a külsejükön.

1, Mary-Kate Olsen

Régen csak a legnagyobb rajongók tudták megkülönböztetni egymástól Mara-Katet és Ashleyt. A 2000-es években óriási népszerűségnek örvendtek a lányok, több filmben is megfordultak. Óriási kék szemük és mosolygós arcuk mindenkit elvarázsolt, viszont mára már egyáltalán nem hasonlítanak egymásra. Mary-Kate tekintete már nem olyan sugárzó, szemei is mintha összementek volna, arca pedig unott.

Sosem cáfolta vagy támasztotta alá, hogy plasztikai műtéten vett volna részt, de pletykák szerint azért is döntött emellett, hogy komolyan vegyék őt a divat világában.

2, Demi Moore

Demi Moore az egyik olyan hollywoodi sztár, aki sosem rejtette véka alá, hogy fiatalos megjelenése nem természetes adottság, hanem tapasztalt plasztikai sebészek munkája. A színésznő majdnem 97 millió forintnak megfelelő fontot költött a különböző beavatkozásokra. Egy olyan műtéten is átesett melynek köszönhetően a térdén lévő bőr feszesebbé vált.

3, Nicki Minaj

A rajongók nagyon szeretik Nickit, mert az énekes, rapper nem az a nagyon sovány modell alkatú előadóművész, és ezt büszkén fel is vállalja. Régi képein sokkal teltebb volt, ám a mostaniakon lehet látni, hogy sokat fogyott. Olyan pletykák is felröppentek, hogy zsírleszíváson esett át.

Nicki ezzel szemben sosem szeretett a plasztikai műtéteiről beszélni, elmondása szerint arca például teljesen természetes. Minden amit a rajongók látnak pusztán a smink erejének köszönhető. Igaz, hogy látták a csillagot bemenni egy plasztikával foglalkozó intézménybe, de őt nem a megjelenése, hanem dinamikus zenéi miatt kedvelik.

4, Ariana Grande

Ariana Grandénak már szó szerint tisztelethelye van a világ összes zenei színpadán. A mosolygós tinilányból, mára már gyönyörű nő lett sőt tinik milliói rajonganak érte. Ariana arcán viszont látszik, hogy valami történt, szemei sokkal őzikésebbek, sőt orra is keskenyebb mint fiatalon volt. A híresség ugyan nem kommentálta ezeket a pletykákat, ám állítása szerint nem esett át orr vagy mellkasi műtéten.

5, Dita von Teese

Dita von Teese a világ legvékonyabb derekú nője, mindössze 42 centiméter annak átmérője. A burleszk királynő viszont nem rejti véka alá, hogy plasztikai sebészek keze munkája az egész. Elmondta, hogy egy pár alsó bordát vettek ki neki, hogy elérhesse ezt az alakot.

6, Heidi Montag

Heidi Montag amerikai televíziós műsorvezető és énekesnő, nyíltan beszélt arról, hogy több plasztikai műtéten is átesett. Ahogy a képeken is látszik, megműttette az orrát és egy nagyon szokatlan beavatkozáson esett át. Heidi zsírleszívást végeztetett a nyakán, hogy vékonyabbnak tűnjön.

7, Emmanuelle Béart

Emmanuelle Béart évtizedekkel ezelőtt igazi szépségideál volt. az emberek egy másodpercen belül bele tudtak szeretni. Viszont Emmanuelle nem tartotta olyan tökéletesnek magát, mint sokan mások. Úgy döntött átalakítja megjelenését. Száját feltöltette, de az orvosok hibát követtek el ugyanis egy speciális biopolimer anyag helyett technikai szilikont töltöttek az ajkaiba, amitől felső szája eldeformálódott, és ez megváltoztatta megjelenését. Ezután a színésznő aktívan tüntetett a plasztikai műtétek ellen.

8, Drew Barrymore

Drew Barrymore azon kevés csillagok egyike, aki nem mellnagyobbító műtéten esett át, hanem mellkisebbítőn. 1998-ban így nyilatkozott a Daily Newsnak: „Nagyon szeretem a testem, úgy ahogy van, de a női keblekben mindig van valami zavarba ejtő, mert a férfiak sokat nézik, arról nem beszélve, hogy a mérettől nagyon sokszor fáj az ember háta.” A nagy méret már nagyon kényelmetlen volt a számára ezért döntött ez mellett.

Mi a véleményed a plasztikáról?

Most Popular

Recent Comments