HomeInteresting8 elképesztő személyiségjegy, amit minden egyes férfi keres egy nőben!

8 elképesztő személyiségjegy, amit minden egyes férfi keres egy nőben!

Sokan szeretnék megfejteni a férfiak vagy akár saját párjuk gondolkodását, úgy, ahogy a férfiak is szeretnék a nőkét. Mivel ezek a feltételek nem lehetségesek, az interneten található szakértők véleményére lehet egy kicsit adni, hogy jelen esetben a férfiak, milyen habitusú nőket részesítenek előnyben. Mik azok a személyiségjegyek, amelyek megmozgatják a szívüket. Nos, készítettünk egy listát, amin egyértelműen kiderül, milyen nőket szeretnének a férfiak maguk mellett tudni.

Támogató.
A férfiak gyakran hiszik azt, hogy ők a legbátrabbak, legerősebbek az egész világon, pedig ez nem minden esetben van így. Tartja a mondás, hogy minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll, aki támogatja, segíti őt jóban-rosszban. Mindezt azért mert tisztában van férje vágyaival, gondolataival. Voltaképpen ezt sosem vallanák be senkinek szemtől szembe, de örülnek és hálásak, amiért a szeretett nő ott áll a háttérben.

Őszinte.
Egy kapcsolat mozgatórugója az őszinteség, ha a nők is és a férfiak is képesek egymásnak bevallani, hogy mi az amiben hibáztak, akkor hosszú szeretetteljes kapcsolatra számíthatnak. A sztereotípiák ugyebár úgy szólnak, hogy a nők nem hibáznak és nincs mit bevallaniuk hiszen ők feddhetetlen életet élnek. Ez nagy tévedés, ők is ugyanúgy hibáznak, de, ha egy nő magától őszintén bocsánatot kér, a férfi sokkal de sokkal jobban fogja értékelni.

Figyelmesség, kedvesség.
Nagyon sokan nem értékelik a figyelmességet és a kedvességet, pedig a kapcsolat többnyire ezeken alapszik. A férfiak mindig azt szeretnék érezni, hogy ők azok akik minden szálat irányítanak, hiszen így nem tűnnek papucsférjnek. Ám, ahogy mindennapossá és megszokottá válik az együttélés, a kedvesség teljesen háttérbe szorul, ami ugye a legelején alap dolognak számított. Ha mindketten megpróbáltok odafigyelni ezekre a dolgokra, hidd el nagy lépést tehetsz meg, hogy megszerezd a nagy Ő titulusát.

Kompromisszumképes.
A hosszútávú párkapcsolatok kialakításához elengedhetetlen a kompromisszumkészség. Ez azért szükséges, mert nem erőltetjük rá a párunkra saját akaratunkat, és ő sem fogja ránk az övét. Ha harmóniában szeretnétek élni, mindenképpen beszéljétek meg kinek, milyen igényei vannak. A férfiak is nagyra becsülik azokat a hölgyeket, akik nem hisztérikus kitörésekkel és kiabálással próbálják elérni, amit szeretnének, hanem kompromisszummal.

Szenvedélyes.
A férfiak és bizony a nők szemében is nagyon fontos a szenvedély. Ez az érzés bárhol, bármikor felbukkanhat ha együtt vagytok és megvan köztetek még mindig a szikra. Ahhoz persze, hogy ezt a szikrát fenntartsátok szerelemre és szenvedélyre van szükség, ami annak a jele is, hogy a párunknak milyen az érzelmi szintje. Akármennyire is keményfejűek a férfiak, ez nekik is nagyon nagyon fontos tényező egy nőben.

Sokszínű.
A nagy Ő-nek titulált személyt nem csak megszerezni, hanem megtartani is tudni kell. Ehhez elengedhetetlen, hogy a nők és a férfiak is sokszínű egyéniségek legyenek. Mivel a hosszútávú kapcsolat egy bizonyos idő után nagyon le tud ereszteni és megszokottá válni,  muszáj, hogy időről- időre, új oldalunkkal ismertessük meg szerelmünket. Ez számára és számunkra is izgalmas kaland lehet, ami csak fokozza az egymás iránt érzett érzelmeinket. Akárhányszor egy nő új énjét mutatja meg, annyiszor fog párja beleszeretni.

Nőies.
Senki sem tudja pontosan, miben merül ki a nőiesség fogalma. A férfiak szerint nem abba, ha napi szinten, a legmagasabb sarkú cipődben, és a legszebb ruháidban járkálsz. Még egy egyszerű szabadidőben is lehetsz nőies. Valószínű ez inkább kisugárzás kérdése, minél jobban felkelted a férfi érdeklődését, annál nőiesebb vagy, illetve ha a benső jellemvonásaid megegyeznek az édesanyjáéval nyert ügyed van.

Őszintén szeret.
Ha a felek feltétel nélkül, őszintén képesek egymást szeretni, megvan a kémia és minden külső-belső tényező rendben van, akkor egy nagyon bensőséges, hosszútávú kapcsolat vár rátok. Azt meg kell jegyezni, hogy a férfiak, ugyanannyira vágynak az őszinte érzelmek kinyilvánítására, ahogy a nők. Szóval hölgyeim, nyugodtan mondjátok el és éreztessétek párotokkal, mennyire szeretitek őt.

Most Popular

Recent Comments