HomeCelebrity70 ezer rajongót vesztett ez a modell, mert ezt a képet osztotta...

70 ezer rajongót vesztett ez a modell, mert ezt a képet osztotta meg magáról

Éveken keresztül a legkülönfélébb sminktrendek hódítottak a közösségi oldalakon, most azonban egy új „mozgalom” indult. A lényege, hogy olyan képeket osztanak meg a nők magukról, amin nincs rajtuk smink.
Sophie Gray, ezzel most sokat bukott. A népszerű modell egy Instagram bejegyzésben tudatta a világgal, hogy ezentúl csak smink nélküli képeket fog posztolni.

„A kockahas és a combok már nem tesznek boldoggá. A pizza és a süti nagyon finom.” – írja Sophie, majd hozzátette, hogy elege van az egészből, szerinte hülyeség egyfolytában a testünkre és egészségünkre figyelni.

Sophie Gray (@wayofgray) által megosztott bejegyzés,

Mióta Sophie közzétette ezt a bejegyzését, 70 ezren követték ki. Előtte 430 ezren lesték az életét, ma ez a szám már csak 363 ezer.
„Sophie vagyok és ma így keltem fel. És nagyon örülök, hogy az elmúlt napokban nagyon sok új barátom lett. Barátok, nem követők!” – írta a képéhez.

Sophie Gray (@wayofgray) által megosztott bejegyzés,

Sophie rendszeresen emlékezteti követőit, hogy miben más és miben boldogabb az élete az előzőnél: „Ma megreggeliztem, aztán elmentem egy őstermelői piacra, ahol csokoládéba mártott mandulát ettem, ebédeltem és megettem ezt a fánkot. Most sportolok majd, sétálok a kutyámmal aztán vacsora. Egy szuper napnak tűnik ez. Az is – de nem nekem. Ez egy olyan nap, amilyet Miss Fitnessként soha nem élvezhettem volna” – írta ezt a képe alá.

Sophie Gray (@wayofgray) által megosztott bejegyzés,

Most Popular

Recent Comments