HomeInteresting7 nagyon rossz cselekedet, amivel megakadályozod a saját boldogságod kialakulását!

7 nagyon rossz cselekedet, amivel megakadályozod a saját boldogságod kialakulását!

Mindenkinek szüksége van a szeretet erejére. Mivel az emberek társas lények, nem arra vannak kódolva, hogy egymagukban éljék életüket. Ám számtalanszor beleesünk olyan hibákba, mikor saját magunk szabotáljuk az ismerkedési folyamatokat. Erről hoztunk néhány tényt, hogy felvilágosítsunk, mely cselekedeteket nem kellene tenned, ha meg szeretnéd ismerni a kiszemelt felet.

Valószínű nem tartod magad elég szépnek.

Lehet, hogy nagyon kedves vagy, szereted a kutyákat és főzni is tudsz, de ezt a kiszemelted soha nem fogja megtudni rólad. A szerelem kialakulásának több opciója lehet, de ami biztos, hogy a külső megjelenés nem szerepel a lista vezető pozíciójában.

Jó tanács: Persze fontos, hogy legyen egyfajta önkritikád, de nem kell órákat töltened a tükör előtt, mert a férfinek nem ez lesz az első, ami alapján mérlegeli, hogy tetszel e neki vagy nem.

Mindig a tökéletes partnert keresed.

Mindannyiunknak csökkenteni kell az elvárásainkat a másik fél felé.

Nem baj, ha van egyfajta ideálunk, ám a valóság lehet, hogy sokkal érdekesebb, mint azt gondoljuk, ez sok mindentől függ. A tökéletesség hajszolása a szerelemben boldogtalanná tehet minket az életben.

Tanács: Legyen humorérzéked és legyél kedves az emberekhez, ismerd meg a gyenge és rossz oldalukat is.

Nagyon kapható vagy.

A férfiak nem szeretik azokat a lányokat, akiket 1 óra alatt meg lehet hódítani. Abban számukra nincsen semmi izgalom. Sőt ne is várd el, hogy majd tisztelni fognak. A bulikban való ismerkedés gondolatát meg egyenesen felejtsd el, ha nem akarsz egy újabb trófea lenni.

Jó tanács: Jobban teszed, ha szépen, fokozatosan ismeritek meg egymást. Ha nem siettek sehova, és lesz ideje a férfinek is megismerni, hidd el kifizetődik. Ne akarj saját magadnak keresztbe tenni.

Szereted mikor a barátnőd ott van a közeledben.

Lehet, hogy régóta tetszik már valaki, de nem mersz kezdeményezni felé. Próbálsz a barátnődtől tanácsot kérni, hogy mit tehetnél annak érdekében, hogy felhívd magadra a férfi figyelmét.

Másik rossz pont, hogy a férfiak nem kedvelik azokat a lányokat, akik nem tudnak önálló döntést hozni, illetve bárhova mentek a barátnőd mindig megy veletek, mint a gyertyatartó harmadik. Sőt a férfi azt érzi, hogy túlzottan is hajaztok egymásra a barátnődre, ami arra enged következtetni, hogy nincs saját értékrended.

Jó tanács: Ne félj megmutatni ki vagy, ha tetszik valaki csak menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Semmilyen sundám-bundám dologra nincs szükség ahhoz, hogy felhívd valaki figyelmét.

Celeste Barber (@celestebarber) által megosztott bejegyzés,

Túl sokat hagyatkozol a barátaid véleményére.

A barátok mindig ott vannak, ha segítségre van szükséged, de néha jó, ha nem adnak tanácsot. Mindannyian különbözőek vagyunk és különböző tapasztalatokkal rendelkezünk. Ha az egyik barátod a szerelemben nem annyira szerencsés, és mindig csalódást okoz valakinek, nem célszerű az ő véleményére és tanácsára hagyatkozni. Ugyanakkor a barátok túl védekezőek vagy féltékenyek lehetnek, és megakadályozhatják, hogy komoly kapcsolatot kezdeményezz a kiszemelttel.

Jó tanács: Ne más emberek tapasztalataiból meríts erőt, ők nem biztos, hogy ugyanúgy kockáztatnak, mint te. Csak abban az esetben kérj tanácsot a barátaidtól, ha már nagyon muszáj.

Félsz az elutasítástól.

Ne gondold, hogy te vagy az egyetlen, aki fél, hogy az az ember, akit kiszemeltél magadnak visszautasít. Sokan küzdenek ilyen problémákkal, akik emiatt nem mernek beszélgetésbe elegyedni egy másik személlyel.

Jó tanács: Kérdezd meg a barátaid, hogy mi volt az első benyomásuk, amikor először találkoztak veled, elképzelhető, hogy nagyon meg fogsz lepődni. Egyszerűen csak mosolyogj tovább, beszélj az emberekkel, és próbálj meg jobban megismerkedni velük.

Nagyon függsz mások véleményétől és a szabályoktól.

Úgy tűnik, hogy nem tudsz aludni, zuhanyozni, vagy kutyát sétáltatni anélkül, hogy az interneten fellelhető emberek tanácsait ki ne kérd. Ezeket a tippeket többnyire hozzád hasonló emberek írják. Ne felejtsd el, nincs jó vagy rossz dolog, amikor a szeretetről van szó.

Jó tanács: Ne kérdezősködj az interneten, kapcsold ki a számítógépet, és csak menj ki. Beszélj az emberekkel és nézz a szemükbe. A szerelmed biztos, hogy nincs messze, de meg kell szegni néhány szabályt, ahhoz, hogy megtaláld.

Most Popular

Recent Comments