HomeInteresting7 kiábrándító divatirányzat, ami szerencsére eltűnt az idő múlásával.

7 kiábrándító divatirányzat, ami szerencsére eltűnt az idő múlásával.

A világ az elmúlt években nagyon érdekes divatváltozáson ment keresztül. Míg egyes ruhadarabok felveszik a versenyt az idővel, addig néhányat otthagytak a múltban, pontosan ahová tartoznak. Összegyűjtöttük azokat a ruhákat, cipőket, kiegészítőket, amiknek jobb helyük van a múltban, mint a mai modern világunkban.

Letolt nadrágok

Srácok, ideje felhúzni a nadrágodat. Sokáig divat volt a fiatal srácoknál, de ez már elmúlt, méghozzá olyan szinten, hogy törvénybe foglalták ennek a divatirányzatnak az eltűnését. New Jersey-ben például 260.000 Forint bírsággal büntették, ha valaki így ment ki az utcára.

Vállpárnák

Az 1930-as évek elején a kisebb derék illúziójának megteremtése érdekében használták a vállpárnákat. Szerencsére ennek a divatnak is búcsút intettünk a múltban.

Leggings as cicanadrágok

A 80-as évek egyik trendje, a cicanadrág, egy nagyszerű ruhadarab volt, amikor ruhát vagy szoknyát viseltünk. Azonban azóta alternatívává váltak a nadrágok és az alsónemű teljesen jól látható az anyagon keresztül.

Csőrös cipő

A középkorban használták, ezzel állapították meg ki milyen rangba tartozik, minél hosszabb volt az orr, annál magasabb beosztásban volt az ember.

Mullett haj

A 70-es évek szemszögéből, az elöl rövid hátul hosszú haj soha nem számított igazán jó megjelenésnek. Vannak, akik megpróbálták viselni, de mindenki ugyanazt mondta- “vágd le.”

Háremnadrágok

Ezek a buggyos nadrágok nagyon népszerűek voltak a fiatal lányok körében.

Abroncsszoknyák

A nők az 1800-as években azért viselték ezeket a darabokat, mert kisebbnek tűnt a derekuk és nagyobbnak a fenekük. Lehetetlen volt benne leülni és átsétálni az ajtókon. Károsította is a csípőt, ezért örömmel hagytuk a múltban.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments