Hometip7 egyszerű gyümölcs, amitől bizonyítottan sokkal szebb lesz a bőröd.

7 egyszerű gyümölcs, amitől bizonyítottan sokkal szebb lesz a bőröd.

A szépség meghatározását évszázadok óta elemezték. Sok filozófus megpróbálta megtalálni számos nézőpontját. A legtöbb ember számára a külső szépség a legfontosabb. A mai világban rengetegen a mesterségesen előállított krémekhez, szigorú diétához, kozmetikai műtétekhez fordulnak. Viszont, ezek tényleg szükségesek ahhoz, hogy valaki szépnek tartsa magát?!  Az emberek elfelejtették a természetes szépségnek mekkora ereje van. És azt tudtad, hogy vannak gyümölcsök melyek csodákat tehetnek a bőröddel és ezáltal fenn tudod tartani a szépséged? Hiszed, vagy sem de ezek tényleg beválnak.

 

Alma
Most, hogy már tudjuk a C-vitamin képes felfrissíteni a bőrt, fontos, hogy említést tegyünk az almáról, mert szintén egy nagy C-vitaminforrásról beszélünk. És ez még nem minden! Az alma a C-vitamin mellett rengeteg A-vitamint is tartalmaz, ami nagyon jó a pattanások kezelésére.

Szőlő
A szőlőfogyasztás kiváló módszer, hogy eltávolítsuk a pattanásokat és meggátolja annak kialakulását valamint halványítsuk a ráncokat.

Papaja
A papaja nagyszerű vitamin, kalcium és rostforrás. Pozitív kisugárzása lesz a bőrnek. A bőr szépségétől eltekintve, a rostok fokozzák a bélmozgást. Az antioxidánsok megtisztítják a testet a méreganyagoktól.

Aszalt szilva
Az aszalt szilva segít a fogyásban. Rostokban gazdag és segít az emésztőrendszer megfelelő működésében. Mindenki tudja, hogy gyümölcslé az egyben hashajtó is, mivel kitisztítja a méreganyagokat a szervezetből. Nem mellesleg energiát biztosít.

Narancs
Legnagyobb C-vitamin bomba számos citrusféle testvérével együtt. Segít a szervezetben kollagént termelni, ami feszesíti a bőrt. Ezért használ minden gyógyszergyártó cég narancshéjat és narancslevet a krémek előállításához.

Banán
Az egészséges elemek közül számos kálium van a banánban. Ez az oka, hogy a banán miért is jó a bőrünknek. Megeheted, de akár alkalmazhatod bőrre kenve is. A banánban lévő E-vitamin a felelős, hogy bőrünk fiatalabbá és selymessé váljon. Sok magnézium, vas, A és B-vitamin található meg benne.

Mangó
A mangó a legjobb gyümölcs a bőrre és egészséged szempontjából sem kizárandó finomság. Segíti a szervezetben tartani a koleszterint és segít a pólusokat tisztán tartani. A bőr sokkal selymesebb és lágyabb lesz az antioxidánsoknak és az A-vitaminnak hála.

Málna
A málna tele van C vitaminnal, sok antioxidánst és rostot tartalmaz. Ebből adódóan a málna a lehető legjobb választás ha, azt szeretnéd, hogy bőröd újjá szülessen. Jó textúrát kölcsönöz a bőrnek és lassítja az öregedési folyamatokat. Ezt mind a C-vitamin biztosítja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments