HomeInteresting6 titok a női mosdók mélyéről, amikről senki sem beszél

6 titok a női mosdók mélyéről, amikről senki sem beszél

Fürdőszoba titkok. Általános, sokat használt kifejezés és legtöbbször a nők szépségért elkövetett fortélyaira használjuk. A nőknek azonban vannak olyan dolgaik, amikről nem szívesen beszélnek, mégis mindannyian tudnak róla.Mert akár hisszük, akár nem, a női mosdók mocskos kis titkokat rejtegetnek ajtóik mögött.

Összegyűjtöttünk hát nektek pár cikis dolgot, ami a női mosdókban napi szinten előfordul.

1. Ami egy vacsoraasztalnál kínos, az a mellékhelységben simán belefér… Szinte minden nő elkövette már azt a hibát, hogy nem vitt magával kellő felszerelést azokra a ‘bizonyos napokra’.
A női mosdóban betétet vagy tampont kérni egy vadidegentől, akár úgy, hogy a szomszéd fülkébe átkiabál az ember lánya….Ciki? Ugyan már, teljesen normális!
2. A zavart köhögés, krákogás, zörgés egyértelműen bizonyos zajok elfedésére szolgál. Senki sem épp akkor reked be és senki sem akkor kap éppen köhögő-rohamot. Ezzel a csellel kívánják a nők eltussolni az apró kicsusszanó pukik, és a vízbe pottyanó ‘dolgok’ keltette hangokat…


3. Ha úgy tűnik, hogy egy hölgy gyanúsan sok időt tölt a mellékhelységben, mindannyian azt feltételezzük, hogy csak megjavítja a sminkjét, vagy talán túl nagy sort kell kiállnia….a valóság azonban nem ennyire misztikus. A nők által elhintett rózsaszín mesékkel ellentétben, azonban igenis a gyengébbik nem is elmegy ‘nagyvécére’ nyilvános helyen, ha úgy ítéli meg, hogy nem tudja sokáig tartogatni azt.

4. Van az a kínos helyzet, amikor egyszerűen csak berohanunk a mosdóba, anélkül, hogy ellenőriznénk van-e papír a tartóban vagy esetleg zsepi a táskánkban. De egy nők uralta helyiségben egy probléma sem marad megoldatlan. Simán át lehet kurjantani a szomszéd fülkébe, vagy a kint várakozóknak, hogy ugyan már valaki szánja meg a pórul jártat, senki sem fog kinevetni vagy rossz szemmel nézni rád.


5. A nyilvános mosdók a szelfizők paradicsoma, és nem ritka, hogy az addig egymásnak teljesen ismeretlen lányok összeállnak egy nagy csapatba, mosolyognak és bolondos képeket lőnek, majd folytatják az estéjüket, mintha mi sem történt volna.

6. A közös mosdóba járás valójában nem azért alakult ki barátnők között, mert valaki félne egyedül addig elmenni, vagy segédkeznie kellene a másiknak valamiben. A nők azért járnak csapatosan a wc-re, mert a mosdó az a bizalmas hely, ahol gyorsan kibeszélik az aktuálisan utált személyt, elemzik az addigi estét, stratégiát eszelnek ki arra az esetre, ha valakit le kellene rázni…stb. Tehát konkrétan a tökéletesen védett pletyi-helyszínért járnak oda. Mert ami ott elhangzik, az ott is marad…

Most Popular

Recent Comments