HomeInteresting6 lehetséges ok , hogy miért nem esel teherbe.

6 lehetséges ok , hogy miért nem esel teherbe.

Sok nő küzd azzal, hogy gyereket szeretne, de nem jön össze. Ennek több oka lehet. Ilyenek pl. az alábbiak is. Persze ez nem azt jelenti, hogy csak ezen múlik. De nagy mértékben befolyásolhatja a történések alakulását.

1.A túl sok transzzsírt fogyasztasz. Ezek a gyors éttermi ételekre jellemző zsírok befolyásolhatják a termékenységet. Az ovulációra vannak hatással. Ügyeljünk ennek visszafogására és javulhatnak esélyeink. 

2.A túlzásba vitt edzés. A sport és a mozgás egy bizonyos mértékig hasznos. Ám ha túlzásba visszük azzal többet ártunk mint használunk. Igyekezzünk megtalálni az arany középutat.

3. Ha túl alacsony a testtömeg- indexünk. Ha a normálnál alacsonyabb BMI szintünk, az a petefészek-rendellenességhez vezethet, amely meddőség és a koraszülöttség fokozott kockázatával jár.

4.A partner is fontos szerepet játszik.Ha valakinek nincsenek egyen súlyban a dolgai az kihatással van az élet bármely területére.

5.A terhesség esélyének javítása érdekében gondosan válasszuk ki a megfelelő kenőanyagot. A jó hír: vannak olyan kenőanyagok, amelyek hasznosak a férfi termékenység szempontjából. Azt is bizonyos, hogy a babaolaj jó megoldás lehet. 6. A idő kiszámítása. Van akinek ez nem megy egyszerűen a szabálytalan ciklusa miatt. Ám vannak erre megfelelő alkalmazások, amik segítenek, hogy könnyen kiigazodj. 

Most Popular

Recent Comments