HomeInteresting6 igaz akció filmes trükk, ami segíthet neked minden nap!

6 igaz akció filmes trükk, ami segíthet neked minden nap!

Olyan világban élünk ahol egy átlagos ember is könnyen egy akció filmben találhatja magát. A legjobb vagy a legrosszabb az, hogy soha nem tudhatjuk, hogy mi és mikor fordulhat elő velünk. De ha valamit csinálnunk kell, jobb ha minél tájékozottabbak vagyunk. Most hoztunk nektek 6 igaz akció filmes trükköt, ami segíthet neked.

  1. A bilincsek levétele egy gyufával.

Ahhoz, hogy levegyük a bilincset elég egyetlen gyufa. Tegyük a gyufát a bilincsbe, a képen látható módon és ki is nyílik a bilincs.

 

2. Értékek elrejtése.

Ha van pénzed vagy valami értékes dolgod, elrejtheted egy égszerű módon. Szükséged van hozzá egy székre, kalapácsra, és befőttes gumikra. Fordítsd fel a széket, és a szék aljára üss szögeket, kicsit hajlítsd meg a szögeket a képen látható módon. Tegyél rá befőttes gumit, majd csúsztasd be a pénzt.

3. A kezünk kihúzása a kábelkötegelőből.

Amikor ilyet tesznek a kezünkre, nagyon szorosan szokták rátenni. Szinte lehetetlen megszabadulni a kábelkötegelőtől ilyen helyzetben. Egy módszer létezik, hogy kiszabaduljunk. Emeld fel a kezed a fejed felé, majd gyorsan húzd le a fejed felé, úgy hogy próbálod kinyitni a kezed. Ez fájdalmat okoz, de a kezed felszabadul.

4. Titkos üzenet küldése.

Nincs másra szükséged, mint egy üres fehér lapra és egy krétára.

5. Az ajtómonitor beállítása.

Ha meg akarsz győződni arról, hogy más is van-e a lakásban, akkor a képen látható módszerrel, ezt tudod ellenőrizni.

6. Vízálló gyufa.

A gyakori túrázóknak sokszor jól jöhet ha a gyufa vízálló. Ha körömlakkot vagy viaszt csepegtetünk a gyufára, akkor az megvédi a víztől.

Most Popular

Recent Comments