HomeInteresting6 elképesztő tevékenység, amit minden egyes nő elkövet szakítás után!

6 elképesztő tevékenység, amit minden egyes nő elkövet szakítás után!

A lányok kiskorukban arról álmodoznak, hogy mikor felnőnek eljön értük a szőke herceg fehér lovon és boldogan élnek míg meg nem halnak. Sajnos az élet nem egy tündérmese, ennek köszönhetően rengetegszer fogják összetörni a szívüket. Ám ezen muszáj átmenni, hogy megtalálhassuk társunkat a nagyvilágban.

A szakítás valójában senkinek sem könnyű, de fel kell dolgozni, mert ez az élet rendje. Mind az erősebbik és mind a gyengébbik nem képviselői különböző módon dolgozzák fel ezt a helyzetet.

Ma úgy döntöttünk bemutatjuk, hogy a nők hogyan változnak meg a szakítás után, illetve miket csinálnak, hogy elűzzék a rossz és szomorú gondolatokat.

Írásos depresszió enyhítés.

Sok hölgy veti papírra azt a bánatot, ami nyomja a lelkét. A bánat, a fájdalom és a keserűség érzése miatt sok szép verset lehet költeni, vagy csak szimplán lerajzolják belső vívódásaikat. Ám ezek többnyire vagy a kukában vagy a fiókos szekrény aljában végzik.

Elszidják-hordják volt szerelmüket.

Amikor egy nőt megbántanak hihetetlenül fel tudja kapni a vizet, amin semmi más nem segít csak egy hatalmas panaszkodás. Ilyenkor mindegy, hogy barátnő vagy csak egy egyszerű ismerős, elszidja neki az ex pasit. Konkrétan az összes szennyest kiteregeti, ami a kapcsolatban volt.

Nyomozás a volt barát után.

Amikor egy nővel szakítanak, tudni akarja mi volt ennek a kiváltó oka. Ilyenkor szó szerint titkos ügynökké válnak és elkezdenek nyomozni az exük után. Ki lájkolta utoljára a képeit, ki kommentelt alá, kivel lettek az elmúlt egy hétben ismerősök. De olyan nő is van, aki testvére vagy barátnője Facebook oldaláról ellenőrzi, hogy milyen fotókat oszt meg a hírfolyamon.

Teljes körű átalakulás.

A csajok nagyon elhanyagolják magukat a párkapcsolatban, de amint szakítanak velük, csak úgy tudják kiheverni, ha valamit változtatnak a külsejükön. Legyen az öltözködési stílus, frizura, smink… stb. Mintha ezzel lelkük mélyén azt akarnák jelezni, hogy lezárult egy korszak.

Illuminált állapotban való SMS küldések.

Az emberek néha italba fojtják bánatukat. A szeszes italtól az emberek sokkal bátrabbak, mint alap állapotukban. Ilyenkor előkerülnek a telefonok és SMS-el rohamozzák meg az exet, hogy mégis mit képzel magáról, hogy véget vetett a kapcsolatotoknak.

Trágár kifejezésekkel illetik a volt partnert.

Mivel a nőkben ilyenkor dúl a harag, mindent meg akarnak tenni annak érdekében, hogy az egész világ megtudja, mit tettek velük. Ilyenkor a régi szerelmüket megalázzák és besározzák a közösségi oldalakon is.

Most Popular

Recent Comments