HomeInteresting5 ok amiért a lányok belemenekülnek egy kapcsolatba

5 ok amiért a lányok belemenekülnek egy kapcsolatba

Egy párkapcsolat lényege, hogy mindenki jól érzi magát a másikkal és egyformán szeretnek a másikkal lenni. Ám rengetegszer előfordul, hogy a lányok mások befolyására mennek bele olyan kapcsolatba, amit igazából nem is akarnak. Ebből aztán később semmi jó nem szokott kisülni.

1.Magány! Csak azért mert hirtelen felindulásból magányosnak érzed magad nem szabad egy kapcsolatba ugrani. Gondold végig, biztos hogy ez a megoldás. Menj társágba, légy a barátaiddal és próbálj másra gondolni.

2.Hogy szeressenek. Tanuld meg, hogy magadat kell szeretned. Azért, hogy fontosnak érezd magad azért nem szabad egy kapcsolatba sem bele ugrani. Ha te szereted magadat akkor nem lesz olyan kapcsolatod sem ami nem azért van hogy boldog légy. Önszeretet mindenek felett.

3. Megszokás. Mert mindig kapcsolatban éltél? Vagy mert sosem éltél egyedül? Na és hidd el még élvezni is fogod a függetlenséget. Nem fog senki számon kérni. Hagy időt magadnak elfogadni a helyzetedet.

4. Egy régi kapcsolat érzelmeinek előtörése. Nosztalgiázz. Gondolj a szépre. De ennyi. Azért mert volt valakivel egy két jó pillanatod attól még mással nem biztos hogy jó lesz. Hidd el egy kapcsolatnak idő kell még kiforrja magát. Ne ugorj bele

5. Azért mert mások azt mondják. Nem maradtál le semmiről azért mert a baráti társaságban már van aki előrébb van. Ennek semmi jelentősége. Minden úgy jó ahogy te azt annak érzed.

Most Popular

Recent Comments