HomeBeautiful5 női dolog, amiről nem is gondolnád, hogy megőrjíti a férfiakat

5 női dolog, amiről nem is gondolnád, hogy megőrjíti a férfiakat

Talán nem valótlanság azt állítani, hogy a köztudatban az terjedt el, miszerint a férfiak többsége csakis a nagy keblű, sportos alkatú, állandóan kisminkelt és mindig elegánsan öltöző nőkért van oda, azokra pedig, akik nem tartoznak ebbe a kategóriába, rá sem hederítenek.
Nos, ez nem így van! Persze fontos, hogy egy nő adjon magára és legyen ápolt, de hát ez alap! Nem csak az imént felsorolt jellemzők azok, amik megőrjítik a férfiakat. Az alábbiakban felsorolunk még 5 ilyet, amiről talán nem is gondolnád, mennyire imádják a pasik!

1. Kis keblek.

Nos igen, nagyon sok férfi inkább a kisebb keblű hölgyeket kedveli. De van, ami jóval meghatározóbb a keblek méreténél, ez pedig az „összkép”, az a bizonyos kisugárzás.

2. Amikor eltűrik a hajukat.

A férfiak különösen szeretik, amikor a nők az alábbihoz hasonlóan eltűrik a hajukat. Amilyen kicsi és egyszerű gesztus, annyira csábító!

3. Aranyosan/viccesen kinéző zoknik.

Nehezen megmagyarázható, de az efféle kis aranyos zoknik vonzzák a férfiak tekintetét… talán azért, mert a figyelmük a fedetlen lábra irányul?

4. Kis gödröcskék a derekukon.

Szintén nehezen megfogalmazható, de van valami vadító a deréktájt lévő kis gödröcskékben.

5. Amikor ásítanak.

A férfiak nagyon szeretik, amikor egy csinos hölgy ásít előttük. Valamiért aranyosnak és bájosnak találják. És most nyilván nem arról van szó, amikor valaki úgy ásít a másik ember képébe, mintha be akarná kapni, hangos, „oááááhh” hang kíséretében! 🙂

Te mit gondolsz? Írd meg hozzászólásban!

Most Popular

Recent Comments