HomeInteresting40 önjelölt instagram modell, aki feltöltött egy valódi képet is

40 önjelölt instagram modell, aki feltöltött egy valódi képet is

Görgetjük az Instagramot és mi az, ami elsőre feltűnik? Az, hogy a nők (és most már a pasik is) arra törekednek, hogy a lehető legtökéletesebb fotót posztolják saját magukról. Vicces is nézni, ahogy kacsacsőrrel csücsörítő, Alain Delon tekintetű pasik próbálják elnyerni a közösség megbecsülését egy jó kövér lájk-számmal. 🙂 A legtöbben lőnek vagy 40 fotót, amelyből nagy nehezen kiválasztják azt az egyet, amely bemutatásra kerül a nagyérdemű közönségnek. Alapvetően nincs ezzel gond, ha eltekintünk attól, hogy senki sem tökéletes. Így viszont kijelenthetjük, hogy korántsem a valóságot próbáljuk bemutatni, hanem egy olyat, amilyenek szeretnénk lenni. Aki próbálkozott az interneten ismerkedni az pontosan tudja, hogy nagyon könnyen csalódásba lehet fulladni. Hiába van egycsilliárd bociszemű, dekoltázsdobbantó kép a profilon, ha a valóságban teljesen máshogy néz ki az illető. Persze ezt nem mindenki meri felvállalni. Vannak olyan emberek, akiknek tökmindegy, hogy mit gondolnak róluk mások. A hecc kedvéért képesek bolondot csinálni magukból. Nagyon sok esetben ez jobban működik, mint egy ütős, cuki szelfi.

Hoztunk nektek egy válogatást olyan hölgyekből, akik nem féltek bevállalni egy abszolút előnytelen képet magukról. Ez persze csak úgy lehetséges, ha egy éles kontrasztot állítunk egy korábbi és egy “hecc” képe közt. Egymás mellé kell tenni. Így sokkal viccesebb, hogy egy francia modelleket megszégyenítő tökéletes fotó mellett ott egy bandzsaítós, grimaszolós.

Mi örülünk az ilyen próbálkozásoknak, ugyanis ez csak azt bizonyítja, hogy senki sem tökéletes. Csak szeretne az lenni. Nem szabad elhinni mindent, amit az interneten látunk. Sokak nagyon komoly erőfeszítéseket tesznek az imázsukért.

Jöjjön tehát egy válogatás.

1:

2:

3:

4:

5:

6:

7:

8:

9:

10:

11:

12:

13:

14:

15:

16:

17:

18:

19:

20:

21:

22:

23:

24:

25:

26:

27:

28:

29:

30:

31:

32:

33:

34:

35:

36:

37:

38:

39:

40:

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments