HomeInteresting4 ikonikus sorozat, amit mindenki nézett a kilencvenes években, de ma már...

4 ikonikus sorozat, amit mindenki nézett a kilencvenes években, de ma már nagyon cikinek számít!

A kilencvenes évek tele voltak jobbnál-jobb sorozatokkal, amit mindig türelmetlenül vártunk és izgatottan néztünk. Akkoriban rengeteg spanyol és argentin telenovellát adtak le Magyarországon, tehát képtelen volt arra az ember, hogy unatkozzon, hiszen egymást követték a filmek. Annak ellenére, hogy nagyon sok volt belőlük, mégis ki lehet emelni a legikonikusabbakat, amik teljesen elvarázsolták a TV előtt ülőket.

Én például a nagymamámmal néztem a Vad angyal-t és együtt próbáltuk kitalálni mi fog majd történni abban a szűk 40 percben. De minden percért megérte mert jó volt egy kicsit kikapcsolódni és semmi mással nem törődni, csak Mili és Ivo huzavonás kapcsolatával. Minden sorozatban volt egy „fő”gonosz, aki megkeserítette szeretett karaktereink életét, ami miatt persze őt mi is utáltuk.

Sajnálatos módon már nincsenek ilyen szappanoperák, amit egy kicsit bánok. Teljesen felváltotta őket a Netflixes filmek tárháza, és a modernebbnél-modernebb változatuk.

Ma viszont úgy döntöttünk, hogy kicsit nosztalgiázunk és bemutatjuk mely sorozatok voltak a 90-es években a legnézettebbek.

1, Soñadoras – Szerelmes álmodozók.

1998-ban vált népszerűvé ez a mexikói sorozat. Hazánkba csak két évre rá jutott el, de utána erőltetett menetben sugározták. Olyan ikonikus volt, hogy minden fiatal izgulva nézte a TV képernyő előtt ülve. A sorozatban szereplő fiataloknak a cselszövésekkel, szerelemmel, ármánykodással kellett szembenézniük. A kilencvenes évek fiatal lányai mind csatlakozni akartak a kis csapatukba.

2, Vad angyal

A történet igen egyszerű volt, előre kisakkozható cselekvésekkel, de valamilyen oknál fogva, mégis nézők millióit ültette le a készülékek elé. A karakterek nagyon jók és viccesek voltak, a dalok pont passzoltak az aktuális jelenetekhez, a színészek pedig tökéletesen játszották a szerepet. Úgy hiszem, nagyon sok embernek Natalia Oreiro színésznő mindörökre Mili marad.

3, Betty, a csúnya lány.

Előre lehetett számítani arra mi fog történni a sorozatban. Miután elindult a kilencvenes évek végén, mindenki csak egy dologra várt az egész sorozatban. „Mikor fog Betty átalakulni végre?” Az összes TV nézőt ez foglalkoztatta. Persze hamar eljött a pillanat, de előtte szerintem mind sok körömtől szabadultunk meg az izgalomtól.

4, Paula és Paulina

A kedvenceim közé tartozott ez a sorozat. Tűkön ülve vártam mikor adják az újabbnál-újabb részeket a TV-ben. Ebben a sorozatban minden létező fordulat megvolt és mindemellett tele volt viszályokkal, ármányokkal, cselszövésekkel.

Most Popular

Recent Comments