HomeInteresting4 egyszerű szabály, amit ha sikeresen megtanulsz, senki sem fog nálad jobban...

4 egyszerű szabály, amit ha sikeresen megtanulsz, senki sem fog nálad jobban fütyülni!

A mai világban nagyon sokan nem tudnak fütyülni. Régen mindenki füttyszóval hívta fel a másik figyelmét, sőt régen füttyszóval jelezték, ha valaki tetszett nekünk. Ma már sajnos a fütyülés szinte teljesen kiment a divatból, lehet azért, mert az alap fütyülésünk nem annyira erőteljes, hogy egy méteres körzetben bárki meghallja. Pedig gyerekként követtük a szüleink tanácsait és sok répát ettünk, de mint hasztalan volt, hiszen nem tudtunk, hangosat fütyülni. Ám most elhoztunk egy technikát, amit ha becsülettel és kitartóan gyakorolsz, akkor olyan nagyot tudsz majd fütyülni, hogy talán még a szomszéd faluban is meghallják. Nem kell mást tenned, csak követned ezt a négy tanácsot, ahhoz, hogy kifejleszd a leghangosabb fütyülést, amit mindig is szerettél volna hallatni.

1, Szorítsd ökölbe a kezeidet. De mind a két kezünkön a mutatóujjunkat és a középső ujjunkat hagyjuk kinyújtva, ahogy a képen is látható. Ugyanis erre mindenképpen szükség lesz a jó fütyülés elsajátításában.

2, A következő, hogy az ajkainkat egy kicsit ráhúzzuk a fogainkra. Azt, hogy milyen erősen szorítjuk le, az gyakorlástól is függ.

3, A nyelvedet enyhén visszagörbítve tedd a szádba. A négy ujj segítségével toljuk vissza a nyelvünket kb egynegyed részig.

4, Majd a végén egy mély levegővétellel csinálj légörvényt a szádban. Az a lényeg, hogy amikor kifújod a levegőt érezned kell, hogy egy légáram alakult ki a szádban, ami az alsó ajkakat érinti. Ha fent is érezzük ezt a légörvényt csökkenteni kell a légcsatornát az ujjaink segítségével.

Mindenkinek kitartó gyakorlást kívánunk. A lényeg, hogy ne adjátok fel.

Most Popular

Recent Comments