HomeImage4 dolog, amit egy együttlét után nem árt a nőknek szem előtt...

4 dolog, amit egy együttlét után nem árt a nőknek szem előtt tartani.

Sok nő nincs tisztában azzal, hogy mi az amivel jót tesz magával, és mi az amivel árt. Egyszerűen nem ismerik, saját testüket. Ebben a cikkben leírunk 3 olyan alapszabályt, amelyet nem ajánlott csinálni egy intim együttlét után, és 1 ami feltétlenül szükséges lenne. A szervezet mindig tudja mi a dolga. Biológiailag jól van kitalálva. Csak érteni kell a jelzéseket.

1. A legtöbb nő egy együttlét után, beáll a zuhany alá, hogy felfrissítse magát. Ez jól hangzik, de nem a legjobb amit tehetünk. Ha különböző tusfürdőket vagy intim mosakodókat is használunk.Ugyanis ilyenkor ezek a készítmények irritálhatnak,vagy akár allergiás reakciót is okozhat az érzékeny területen. Ez a terület dörzsölés hatására megduzzad az együttlét közben, és ilyenkor a szövet érzékenyebben reagálnak, mint általában. Így nagyobb a fertőzés veszélye.

2.A nedves törlőkendő. Amikor azt gondolod, hogy ez a legegyszerűbb megoldás, nem gondolsz bele, hogy egyben milyen káros. Pedig az ilyen törlőkendők rengeteg anyagot tartalmaznak amik irritálják az intim területeket.  Illatanyag, fertőtlenítő ezek mind-mind káros hatással vannak. Ráadásul megakadályozzák, hogy a szervezet öntisztító folyamatai beinduljanak. Ha szükségesnek érzed a törlést, inkább sima zsebkendőt használj. 

3.A fehérneműben alvást ilyenkor mellőzük. Az intim területek, egy együttlét után öntisztító folyamatot végeznek. Ha egy műszálas fehérnemű van rajtunk, akkor meggátoljuk a szellőzést, így az egész folyamatot. A tanga típusú alsókat ilyenkor legalább 3-4 órára dobjuk el jó messzire. Ezek a fehérneműk kialakításukból adódóan könnyen átjuttatják a végbélből a baktériumokat. Ami ebben a pár órában, igen veszélyes lehet.  

4. MENJ EL PISILI!

Sokan nem tudják, hogy az együttlét utáni inger arra, hogy pisilniük kell a világ egyik legtermészetesebb dolga. Ez az egyik legfőbb része annak a bizonyos öntisztító folyamatnak. Ugyanis segít kitisztítani a baktériumokat, amik átlökődtek aktus közben. A baktériumok okozzák legtöbb esetben a hüvelyi fertőzéseket, ezért ajánlott szex után egy órán belül pisilni menni.

Most Popular

Recent Comments