HomeVicces30 hihetetlen, de mégis valós éttermi panaszkönyv-beírás, amit nem lehet nevetés nélkül...

30 hihetetlen, de mégis valós éttermi panaszkönyv-beírás, amit nem lehet nevetés nélkül kibírni.

Mindenki járt már étteremben, ilyenkor azt érezzük, hogy végre nyugalom van, nem lehet probléma, mert profik vesznek minket körbe, akik nap, mint nap ezt a munkát végzik. Ugyanakkor, ha szolgáltatásról van, szó biztosak lehetünk benne, hogy valaki mindig panaszkodni fog. Legyünk őszinték mi magyarok pedig, igazán jók vagyunk ebben. Összegyűjtöttünk jó pár valódi bejegyzést a panaszkönyvekből, hogy megmutassuk milyen problémák is szoktak adódni.

“Felháborító, hogy fél adagot hetven százalékos áron számítanak fel, ha a felét eszem meg, akkor a felét fizetem csak ki… Cserébe lenyúltam a borsszórót.”

“Az önök szakácsa túl ronda és egyáltalán nem olyan mint a Laci bácsi a tv-ből. Szerintem magukat átverte, kérem a saját érdekükben vizsgálják ki az ügyet.”

“Halászlevet rendeltem és spagetti volt benne, sőt még kenyeret se adtak. Hát normálisak maguk?”

“A köretként felszolgált burgonya nem volt megpucolva, rajta volt a héja. A húst azért megsütik?”

“Ma a férjemmel betértünk az Önök éttermébe ebédelni, de a pincérek be vannak csípve. Kérem a felszolgálás minőségének emelését.”

“Ma már a harmadik étterembe jöttem be, hogy végre marhapörköltet egyek, de sehol nem akarnak adni nokedlit. Mindenhol csak galuska van és azt akarják hazudni nekem a pincérek, hogy az ugyanaz.”

“A pincér leöntött egy korsó sörrel, utána meg rám borított egy tányér pacalt.”

“A pincérek bunkók és szerintem fanszőr volt a rizsben.”

“Húslevest kértem májgombóccal, a pincér meg hozott valami sz*rt egy csészében.”

“A pincértől kólát rendeltem de ő véletlenül ananászlevet hozott. Allergiás vagyok az ananászra, ha valami bajom lesz tőle, perelni fogok. Válasz:“Tisztelt Hölgyem, a tévedésből elcserélt italt nagyon sajnáljuk, mindazonáltal nem értjük, hogy amennyiben valóban allergiás rá, miért itta azt meg?”

“Távozáskor a felszolgálójuk indulatosan szólt hozzám és megfenyegetett, hogy rendőrt hív. Igaz, hogy véletlenül elfelejtettem fizetni, de akkor sem kéne így viselkedni.”

“Tisztelt Étteremvezető! Tájékoztatnám, hogy az éttermében, a mosdók állapota több mint felháborító. Az ülőkék konkrétan le vannak kenve ürülékkel. Mind a négy fülkében.”

“A vécében nem volt kéztörlő, de hajszárító meg igen. Szerintem át kéne gondolni mi a fontosabb…”

“Az étel hideg volt, a pincér meleg.”

“Illedelmesen megkértem a pincért, hogy nem e lehetne csinálni egy kis grízes tésztát, amire ő bement a konyhára és még itt az étteremben is hallottam ahogy röhögnek és gúnyolódnak rajtam. Nem mindenki gazdag ám.”

“A fűszervajba találtunk egy kindertojás játékot.”

“A megrendelt Lucifer sertésszelet, ehetetlenül csípős volt. Jó, mondta a pincér, hogy bazi erős, de azt nem, hogy ennyire.”

“Nem kéne feltenni az étlapra valami olyan kaját is amit szeretek?”

50691924 – midsection of waiter holding tray with cloche against gray background

“Sziasztok Anna vagyok anya küldött ide hogy írjam be azt, hogy hogyan ízlett az ebéd. Hát a leves az nagyon finom volt mert nem volt, mert nem szeretem és inkább nem kértem. A második abban finom volt a hasábkrumpli csak kevés kecsöpöt adtak hozzá fagyi vagy csoki meg nincs. Mire legközelebb jövünk anyáékkal lécci hozzatok apu kifizeti”

“A vécébe menet kezemben maradt a kilincs.”

“Szerintem a felszolgálójuk lopja magukat, a saját szememmel láttam amint pénzt vesz ki a kasszából.”

“A felszolgáló olyan részeg, hogy a pulton fekszik és hány. Szerintem kéne neki hívni egy mentőt, mert már egy órája ott van és felháborító, hogy minket meg ki se szolgál senki.”

“Szőrt találtam a kajámban. Mivel a szakács kopasz ezért a legrosszabra gondolok. Kérem azonnali intézkedésüket.”

“A vécében nem volt vécekefe, úgyhagytam.”

“Mikor a pincértől fogpiszkálót kértem, azt mondta, hogy tud ajánlani egy jó fogorvost. Követelem, hogy rúgják ki.”

“Igazából nekem nincs panaszom, mert az étel meg az ital jó volt, csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a konyháról fura nyögések hallatszottak ki, aztán a felszolgáló kisasszonynak meg lisztes kéznyomok voltak a fenekén.”

“A felszolgáló csajnak túl mély a dekoltázsa, minden pasi őt nézi! Ez nem zavarja az étterem vezetését?”

“Akartam cigit venni, de maguk nem tartanak. A pincérek meg nem adnak a sajátjukból. Igazi vendégszeretet mondhatom. Pedig kifizettem volna.”

“Panaszt szeretnék tenni, ugyanis a húslevesben nem volt hús.”

“Tisztelt vezetőség. A sonkával sajttal töltött pulyka szerintem macskahúsból van. Kérem változtassák meg az étlapon.”

“Pizzát szerettünk volna vacsorázni a családommal, de a pincér azt hajtogatja, hogy nincs olyan az étlapon. Mi ezt értjük, de attól még miért nem tudnak csinálni? Liszt meg víz az egész…”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments