HomeInteresting3 csillagjegy, akit májusban utolér a múltja. Te köztük vagy?

3 csillagjegy, akit májusban utolér a múltja. Te köztük vagy?

Sokak szerint a május a legszebb hónap. Hosszabbak a nappalok, zöldbe borult az egész ország és már sokkal lengébben lehet öltözni, viszont még nincs kánikula. Bicajozás, kirándulás és a közös szabadtéri programok hónapja. Ilyenkor sokakban elmúlik az esős, hideg idő okozta depressziós hangulat.

Idén májusban, azonban az univerzum néhányunkat kizökkent a gondtalan pillanatokból. Május 10-én a Merkúr, május 16-án pedig a holdfogyatkozás borzolja meg a kedélyeket. Felkavarja a múlt porát és egy kicsit fátyolba borítja a jövőre vonatkozó terveinket. Három csillagjegyre komoly hatással lesz a május.

BAK

A bakoknak nem lesz könnyű hónapjuk. Egy másik személlyel való találkozás feltépheti a múltbéli sebeket, ami bizonytalanságot ébreszt bennük. Azt akarod, hogy szeressenek és elfogadjanak olyannak, amilyen vagy. Hiába teszel meg mindent, úgy érzed, ez kevés. Hidd el, vannak, akik most is nagyon szeretnek téged. Ideje lenne ezt felismerni és tenni érte…

RÁK

A rákokat a holdfogyatkozás fogja felkavarni kicsit. Gondolkodj el azon, hogy mi a helyzet a pároddal. Minden rendben van? Nincs esetleg valami a múltadban, ami beárnyékolja a jelenlegi kapcsolatodat? Kell egy mély önvizsgálat. Esetleg beszélgess egy szakemberrel, mert a jelen gondjaid a múltból fakadnak.

OROSZLÁN

A múlt küld neked üzeneteket. Készen állsz arra, hogy felismerd és megértsd ezeket? Ezek olyan dolgok, melyek inspirálhatnak a jövőben. Újra az lehetsz, aki régen voltál. Ideje leporolni az álmokat, vágyakat, amelyekről azt hitted, soha nem teljesülnek és hagytad porosodni. Új értelmet nyerhet az életed, ha hagyod, hogy újra átjárjon a szenvedély.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments