HomeInteresting23 csodálatos kép, ami ennél tökéletesebb pillanatban nem is készülhetett volna.

23 csodálatos kép, ami ennél tökéletesebb pillanatban nem is készülhetett volna.

Imádjuk a megfelelő helyen, megfelelő pillanatban elkapott képeket, amelyeket meg is tudott az utókor számára örökíteni az, aki élőben is megcsodálhatta a pillanatot. Nekem ezzel mindig csak az a bajom, hogy amikor a fényképezővel csattogtatok, akkor a valódi élményt, ami az orrom előtt történik én is csak a fényképezőn keresztül élem meg, így az élmény már nem ugyanaz, pedig ott vagyok és akkor kéne élveznem.

 

Egy igazi Főnix.

El fogja kapni a hógolyót? Mintha meg lenne fagyva, de mégsem. Picit olyan, mintha elefántember lenne, de csak egy hallal hadakozik a horgász. Azt hiszem, erre mondják azt, hogy a fejére ejtették kiskorában a gyereket. Nekem anno egy görögdinnyét ejtettek rá, meg is van a hosszútávú hatása… 😀 Egy béka, akinek csak a lábai maradtak meg az ugrás közben a tenyéren. Esküvői kép egy kicsit másképp. A nap és a természet találkozása. A potyautas.
Kukucs. Úristen, ez a gömb izé engem meg fog ölni!! SEGÍTSÉG! Sajnos a végeredmény nem hiszem hogy ilyen elképesztő lett. Az univerzum üzent nekünk. Azt hiszem ez egy pillanattal a katasztrófa előtt készült és a hölgyet ez egy cseppet sem stresszeli.
Csak egy becsavarodott cica. A kutya, aki szárnyakat kapott? Tudtam mindig is, hogy ők az őrangyalaink.  Mekkora már ez a lepke? Ez normális? Valaki elvesztette a fejét? Nem hiányzik valakinek? A csíkot nem szabad megszakítani. Egy csak egy tűzijáték a fellövésekor. Jól áll az a mini kalapocska neki. Pont takarná a kopasz részt. Ehhez aztán kell rengeteg meló, hogy megtanulja. Hoppá, mit láthatott a majom?

Most Popular

Recent Comments