HomeInteresting20 lélegzetelállító kórházi, karácsonyi dekoráció, amitől mindenkinek szebb lesz az ünnep.

20 lélegzetelállító kórházi, karácsonyi dekoráció, amitől mindenkinek szebb lesz az ünnep.

A kórházi dolgozóknak nincs ünnep, ők akkor is értünk dolgoznak éjt-nappallá téve. Épp ezért minden évben megpróbálják otthonossá tenni a munkakörnyezetüket, amivel a betegeknek is kellemes pillanatokat szereznek. Főleg akkor, ha azok a dekorációk ilyen kreatívak és még nagy összegeket se kellett rájuk költeni.

 

Az élet nem áll meg karácsonykor sem. Viszont új manók születnek. Karácsonyfa függőként is jó szolgálatot tesznek.
Kórházi alapanyagokból készült Mikulás. Egy elég egyedi koszorú. Nem kell kidobni a használt gumikesztyűket sem. Sőt, 3D-s verzióban még jobban mutatnak.
Ötletes díszek. De ez sokkal kreatívabb. Itt már több minden is felhasználásra került, de azokra a csövekre nem jövök rá, mik akarnak lenni. Kihagyhatatlan, hogy a csontváz is velünk ünnepeljen. A lámpafüzérért jár az ötös! Itt pedig a kreatív mintáért jár. Egy angyal szállt közénk.
Nem is értem miért dobáljuk ki ezeket… zseniális. Neki kéne találni egy jó nevet. Ennél szebb ajándék nincsen, de ne legyen rá szükség. Kreatív és üzenetet is közvetít. Ez kicsit meghökkentőbbre sikerült, de az üzenete egyértelmű. Mert Rudolf nélkül a kórházban sincs karácsony.

Most Popular

Recent Comments