HomeInteresting20 kép, ami bemutatja, hogy mennyi nehézséggel kell megküzdenie egy albérlőnek

20 kép, ami bemutatja, hogy mennyi nehézséggel kell megküzdenie egy albérlőnek

Amikor az emberek eljutnak arra a szintre, hogy párjukkal vagy egyedül szeretnének külön költözni a szülőktől, akkor nagyon nehéz megtalálni azt a házat/lakást, ahol tényleg otthon érezhetik magukat. Nem elég az, hogy az ingatlan árak iszonyatosan el vannak szállva, de olykor még a makacs főbérlőkkel is fel kell venni a harcot. Nyilván, aki már több albérletben is megfordult tudja, hogy ezekkel az emberekkel mennyire nehéz szót érteni főleg akkor mikor valamit ki kell javítani, meg kell csináltatni. Mostani posztunkban olyan fotókat hoztunk el, amit albérlők tettek közzé, hogy bebizonyítsák nem ők találják ki a problémákat, hanem azok tényleg valóban fennállnak.

1, A főbérlőnk szerint ez nem vészes helyzet.

2, A főbérlőnk mindenféle tájékoztatás és engedélykérés nélkül rejtett el egy Wi-Fi-s kamerát a házunkban.

3, Szomorúan kellett rájönnünk, hogy a termosztát egy szögön lógott a falon, vagyis mi soha nem tudtuk állítani a hőfokot a lakásban.

4, A lakás tulaja nem akarta elhinni, hogy a házat elözönlötték a meztelen csigák. Ezeket a képeket továbbítottam neki.

5, A főbérlőnk sajátos módon oldotta meg a szivárgást.

6, Heteken keresztül kértem a ház tulajdonosát, hogy építsen ki egy kerítést. Nagy nehezen megcsinálta, de még akkor sem volt tökéletes.

7, A ház tulaja ily módon oldotta meg az óriás repedés problémáját.

8, A főbérlő szerint nem nagy ügy, ha a víz időnként beszivárog a házba. Nos, ezt találtam a minap a hálónkban.

9, Többször jeleztük a ház tulajának, hogy vizesednek és penészesednek a falak. Nem vette komolyan a problémát, most ez a helyzet uralkodik.

10, A plafon kissé beszakadt ezért egyből szóltunk a főbérlőnek. Azt mondta, ez még nem vészes, majd pár nap múlva elküldtem neki a második képet.

11, Annak a háznak amit bérlünk beszakadt a teteje, és a főbérlő addig nem hajlandó megcsináltatni, míg rá nem jön honnan jön a szivárgás.

12, A lakás tulajdonosa stabilan beállította 22 fokra a hőmérsékletet, majd gondosan elzárta előlünk a kapcsolót, hogy ne mi ne tudjuk szabályozni.

13, A tulajdonos felhívta a figyelmünket, hogy ne lepődjünk meg, ha egy macska időnként bejön a házba…

14, Jeleztem a főbérlőnknek, hogy valami probléma van, mert csöpög a víz a plafonból. Azt mondta ne foglalkozzak vele, erre reggel ezzel szembesültem.

15, A ház tulajdonosa, ily módon rögzítette a tetőt. Mondanom sem kell, hogy ez mennyire balesetveszélyes.

16, Szivárgott a víz a falból és megkértem a főbérlőt, hogy javíttassa meg… nem tette és ez történt.

17, A főbérlőnk nem volt hajlandó tovább tisztíttatni a medencét, mert olyan gyerekek is megmártóztak benne, akik nem laktak itt.

18, A ház tulaja rossz irányba szerelte be a kilincset, ezért most így néz ki.

19, A ház tulaja minden ok nélkül kivágta ezt a nagy fát a ház előtt, ahol egyébként a gyerekeim rengeteget játszanak és megvédi őket az erős napsugárzástól.

20, Szerettünk volna egy nagyobb asztalt, és a főbérlőnk ezt hozta össze…gratula.

Ti albérletben vagy saját lakásban/házban éltek? Volt hasonló gondotok főbérlővel? Írjátok meg kommentben a legbizarrabb eseteiteket.

Most Popular

Recent Comments