HomeImage20 ember, akinek nem úgy sikerültek a dolgai, ahogy eltervezte

20 ember, akinek nem úgy sikerültek a dolgai, ahogy eltervezte

Az ember általában eltervezi a napját, hogy mit fog csinálni. Ám nem mindegy úgy történik, ahogy eltervezzük. Az ember ilyenkor ezeket a pillanatokat kudarcként éli meg, amit viccesen is fel lehet fogni. Bár azért elég bosszantó tud lenni, amikor épp főzöl és nem úgy jön össze, ahogy a receptben volt. De ilyen kis bakik beleférnek a hétköznapokba, amitől nem lesznek olyan szürkék a hétköznapok.

  1. Reggel siettem dolgozni, de elfelejtettem elrakni a telefonom, amiért visszarohantam. Most már szinte biztos, hogy ma senki nem fog elérni

2. Vettem egy új tv-ét és felszereltem a falra, majd elmentem otthonról találkozni a barátaimmal. Mire hazaértem, ez a látvány fogadott. Természetesen betört a kijelző.

3. A főnököm nagyon boldog volt, hogy milyen olcsón sikerült rendelnie székeket egy aukciós portálon a közelgő konferenciára. Majd mikor megérkezett, rájöttünk, hogy egy óvoda selejtezte le a székeket.

4. Egyszerűen csak ki akartam mosni a ruháimat, de azt nem kalkuláltam bele, hogy az egész házat is vele együtt kitakarítom.

5. Elvittem az autómat egy autókozmetikába, gyönyörűen csillogott, mintha új lett volna. Berohantam gyorsan bevásárolni a boltba, majd mire kiértem, ez a látvány fogadott.

6. Ma reggel becsuktam az irodában az ajtót, majd mikor visszanéztem, meghűlt bennem a vér.

7. Lassan elkezdődik a dinnyeszezon, alig vártam. Megláttam a boltban ezt a szép darabot, majd gondoltam felszeletelem otthon a családnak. A tányér is bánta.

8. A barátnőm küldte a képet, hogy ki akarta próbálni, hogy befér-e a feje a két oszlop közé. Tényleg befért, csak éppen kihúzni nem tudta.

9. Néha nem értjük az embereket. Egy etetőszék semmiképpen sem egy felnőttnek való, talán most már a képen látható lány is megértette.

10. Bár viccesnek tűnhet, ha este egy multiban korzózol és kipróbálod a gyerekeknek fenntartott bevásárlókocsit. Kérdés, hogy ki segített őket kiszedni.

11. Szerettem volna gyorsan valami uzsonnát rittyenteni, de közben elkezdtem takarítani. Végül rendeltem pizzát.

12. Felraktam reggel a szokásos nappali sminket, de nem számítottam arra, hogy aznap sírni fogok, természetesen örömömben. Egyből hazamentem, ahogy megláttam magam.

13. A telefonom képeket csinál, ha valaki megpróbálja feltörni az ujjlenyomat olvasót. Úgy tűnik a macskám szeretett volna valamit tudni.

14. Sajnos, tavaly elhagytam a telefonom, majd valaki ezt küldte nekem messengeren. Fesztiválozók találtak meg, akik természetesen visszajuttatták nekem, viszont rengeteg képet készítettek a bulikról. Azért jó volt visszanézni.

15. Épp a rovarirtó spray-t kerestem, amikor ez a látvány fogadott. Kicsit később visszatértem, még mindig ott volt.

16. Épp bejárati ajtót csere előtt álltunk és teljes mértékben rábíztam magam a szakemberre. Hát, nem kellett volna.

17. Barátomat elküldtem csapot venni, mert elromlott a másik. Sikerült neki venni egyet, csak épp nem megfelelőt.

18. Az emeleten épp egy szakember dolgozott, mikor hallottuk a konyhában a hatalmas robajt, és egyszer csak megláttuk szerencsétlen, aki lezuhant. A lyuk pedig ott tátongott.

19. A párom melegszendvicset akart estére sütni, de már annyi ideje volt kint a konyhában, mikor megnéztem, hogy mit tud ennyit szöszölni vele:

20. Úgy érzem, ezt a pizzát nem kell felszolgálnom a vendégeknek.

Most Popular

Recent Comments