HomeFunny20 elképesztően kitartó ingatlan tulajdonos, akik nemet mondtak az építési vállalkozóknak.

20 elképesztően kitartó ingatlan tulajdonos, akik nemet mondtak az építési vállalkozóknak.

Amikor az adott város úgy dönt, hogy fejlesztéseket szeretne véghez vinni, nem mindig elég, hogy mérnököket fogadnak, és megrajzolják a terveket, mit és hogyan szeretnének átépíteni, hanem bizony terepszemlére is kell menni, hogy felmérjék, milyen lehetőségeik vannak. Számos építkezésnél akadnak nem várt problémák, mint például egy konok háztulajdonos, aki annyira ragaszkodik ingatlanjához, hogy semmi pénzért nem adnál oda senkinek. Persze a városgondnokság kezdetben felajánl bizonyos összeget de ezek általában süket fülekre találnak. Itt van néhány ház tulajdonos, akik fittyet hánytak a város akaratára.

 

Az Amerikai  Egyesült Államokbeli Edith Macefield az a hölgy, akinek a történetét vászonra vitték. Az ő története ihlette a „Fel” című mesefilmet. Edit nem volt hajlandó megválni szeretett otthonától még 1 millió dollárért sem, amit felajánlottak neki.

Mary Cook szintén nem akarta eladni ingatlanját, ő hűen ragaszkodott szeretett kis otthonához. Nem úgy, mint szomszédai, akik túladtak saját házikon. Így a szomszéd házak helyére hatalmas emeletes házak épültek.

New Jerseyben egy Vera Coking nevű asszony sem adta el saját tulajdonban lévő házát. Aminek a helyére a város kaszinót akart felhúzni. Még az Amerikai elnök Donald Trump is megpróbálta „jobb” belátásra bírni az asszonyt, és egy busás összeget ajánlott fel, de a nő szintúgy nemet mondott.

Ausztráliában egy háztulajdonos nem volt hajlandó megválni imádott házától.

Egy Kanadai állampolgár, nem adta el a városnak a házát, ezért fogták és játszi könnyedséggel félbevágták, hogy a mellette helyet kapó több emeletes ház helyet kapjon.

Ennek a háznak a helyére egy egybefüggő sorházat akartak építeni, de az ingatlan tulaja  nem adta el. Ezért két különböző házat építettek mindkét oldalára.

Kínában egy autópályát szerettek volna kiépíteni de ez a ház a munkálatok útjában állt, amit a kormány meg akart vásárolni, de a bentlakó emberke nem adta semmi pénzért. Most ez így néz ki.

Az Oregon állambeli Portlandbe egy férfi, Randal Acker nem volt hajlandó eladni családi házát ezért az építészeknek muszáj volt a portlandi egyetemet a ház köré felépíteni.

Kínában azon belül is Kanton városban egy több emeletes házat körbe kellett építeni, mert az ott élő családok nem voltak hajlandók megválni otthonuktól.

Egy amerikai férfinek 3 millió dollárt (777.000.000 Forintnak megfelelő) összeget ajánlottak fel washingtoni házáért cserébe, amire ő egyöntetű nemmel válaszolt. Viszont később 4 millió dollárért azaz (1.036.000.000 Forintnak megfelelő) összegért adta el, amelyből felépített egy vendéglátó egységet.

Salah Oudjani nem adta el azt a kávézót, amiben közel 46 évig dolgozott, és most az ő kis egysége az egyetlen épület, ami fellelhető Roubaix külvárosában.

Ezt a régi családi ház, amely kettő emeletes ház között található, ma már templomként üzemel.

Kínában, Szucsou városában 2013-ban luxus lakóparkot adtak át, amiben helyet kapott egy régi háztulajdonos is, mert nem volt hajlandó eladni a házat.

Elég furán néz ki ez a körbebarikádozott épület, de hát nem volt mit tenni, hiszen a ház tulajdonosai nem váltak meg a háztól. Szóval más módszerhez kellett folyamodni, hogy összekössék a kellemest a hasznossal.

Na erre a helyre nem lehet azt mondani, hogy „Távol a világ zajától”, hiszen pont, hogy egy autópálya alatt fekszik ez a ház.

Ezt a luxus szállodát kénytelenek voltak felhúzni a ház köré, mert a tulajdonos nemet mondott az eladására. Mivel majdnem, hogy beleillik a szállodába, felfoghatnák örök vendégként.

Egy kínai család hallani sem akart arról, hogy őseiket másik sírhelyre temessék, ezért hónapokon át egy 10 méter magas földkupac állt az éppen épülő szálloda területén, de végül sikerült megegyeznie a kivitelező cégnek és a családnak.

Kínában több száz családot költöztettek el a környékről mert autópályát szerettek volna építeni, egy ember volt, aki nem volt hajlandó továbbállni.

A 241 ingatlantulajdonos közül volt egy ember, Wu Ping, aki nem költözött el otthonából. Ám 2007-ben egy nagyon busás ajánlatért cserébe mégis elhagyta szeretett otthonát.

Egy üzlethelyiség, amit muszáj volt körbeépíteni, mert a tulaj nemes egyszerűséggel nem adta el a házat.

Most Popular

Recent Comments