HomeInteresting17 sosem látott fotó, ami bizonyítja, hogy Diana hercegnő élt-halt a gyermekeiért

17 sosem látott fotó, ami bizonyítja, hogy Diana hercegnő élt-halt a gyermekeiért

A szívek királynője, vagyis Diana hercegnő mind a mai napig szerves része a brit birodalomnak annak ellenére is, hogy évekkel ezelőtt elhunyt. Mindenki tudta, hogy Károly herceggel való kapcsolata nem túl felhőtlen, de a házasságban született gyerekeiért mindent megtett. Imádta mind Vilmost, mind Harryt és mindig boldog volt, mikor velük együtt lehetett.

Harry egy interjúban elmondta, anyja bármilyen életet is élt, bármennyire is boldogtalan volt, mindig azt akarta, hogy normális körülmények között nevelkedjenek. Az egész világot és bizony a gyerekeket is nagyon megrázta a hercegnő tragikus halála, és mind a mai napig nem is tudták rendesen feldolgozni az elvesztését. Mai cikkünkben Diana képeit hoztuk el, amin látható mennyire szerette gyermekeit. Ilyen szeretetet ritkán lehet látni.

1, A fiatal Diana hercegnő hatalmas mosollyal az arcán tartja első szülött kisfiát Vilmos herceget. A kép 1982-ben készült róluk a Kensington-palotában.

2, Imádott a kisfiával együtt mókázni. Folyton játszottak és mosolyogtak.

3, A közeli barátai szerint nagyon jó édesanya volt, aki mindig ott volt gyermeke mellett és segített neki kúszni-mászni, járni…stb. Együtt piknikeztek az otthonuk nagy udvarában.

3, Két évvel Vilmos születése után, új trónörökös érkezett a családba Harry képében.

4, Ugyanúgy szerette második kisfiát is, mint Vilmost. Harry volt inkább az anyásabb, ő volt állandóan anyja szoknyája mögött.

5, Harry imádott anyja karjaiban lenni, addig volt ott ameddig anyja elbírta. A kapcsolatuk és a kettejük közt lévő kötelék nagyon erős és szoros volt.

6, Diana semmiképp sem akarta fiait elszigetelten nevelni. Mindent meg akart adni nekik, amit egy normális kisgyerek megkaphat. Nem szerette volna, ha úgy cseperednek fel, hogy nem játszhatnak úgy, mint a hétköznapi gyerekek.

7, Diana megszerettette gyermekeivel a zenét, mindegyik gyermek játszott valamilyen hangszeren.

8, A szívek királynője rendszeresen kísérte gyermekeit mind óvodába, mind iskolába. Nem hagyta másra ezt, mert mindenképp ő szerette volna csinálni.

9, Lady Diana azt akarta, hogy normális életet éljenek.

10, A hercegné volt az, aki megszerettette velük a puzzle játékokat.

11, Harry mindig ott volt édesanyja mellett ha kellett ha nem.

12, Diana testbeszéde minden percben arról árulkodott, hogy mennyire szereti és óvja a gyermekeit.

13, Mindig mikor meglátta őket hatalmas mosollyal az arcán üdvözölte őket, és már egyből karjaiba i fogadta fiait.

14, Diana nagyon szeretett nyaralni a fiaival, mindig elmentek a tengerpartra és együtt játszottak a vízben és a homokban.

15, Diana szívének közepe volt a két fia, szó szerint mindent megtett volna nekik.

16, Élvezte, hogy minőségi időt tölthet fiaival és új dolgokra taníthatja meg őket.

17, Mindig boldogsággal tekintett rájuk, egyetlen olyan pillanat sem volt, mikor szomorú lett volna, mikor velük együtt lehetett.

A hercegnő és a gyerekei közötti kötelék egyszerűen törhetetlen volt. Sajnos azonban nem élvezhették édesanyjuk elsöprő szeretetét, a tragédia miatt. Te mit gondolsz? Látod rajtuk, hogy mennyire imádták egymást?

Most Popular

Recent Comments