HomeCreepy17 hátborzongató kép, és a mögötte álló sztoritól mindenkinek megáll egy pillanatra...

17 hátborzongató kép, és a mögötte álló sztoritól mindenkinek megáll egy pillanatra a lélegzete.

Az ilyen képek után gondolkodik csak el igazán az ember és néz magába mélyen. Átgondoljuk az élet értelmét, a saját életünk értelmét és nem találunk rá ésszerű magyarázatot, pontosan azért, mert ilyen dolgok megtörténnek és jogosan tesszük fel magunknak a kérdést, hogy vajon velünk mikor fog ilyen történni?

 

Hollandia, 2013. A képen két mérnököt láthatunk, akik ezen a szélerőművön dolgoztak, amely kigyulladt és nincs menekvésük róla. Egymást átölelve várják az elkerülhetetlen halált.

Egy boldog család utolsó közös pillanata, bár az apuka nincs a képen, ő készíti a fotót, mégis örökre emlékezetes maradt számukra. A háttérben lévő férfi a kép készülése után lelőtte a fülöp-szigeteki politikust gyermekei és felesége szeme láttára. Sokkoló.

1915, az örmény népirtás idején, egy török tiszt ingerli az éhező örmény gyerekeket egy szelet kenyérrel.

Egy litván férfi magába roskadva ül az út szélén sokkos állapotban, amikor megtudta, hogy a 8 éves kisfiú, akit elütött, nem élte túl a balesetet.

Az egyik legerősebb kép, a hideg futkos a hátamon tőle. 1945. április, a vonat épp a haláltáborba tartott, amikor az utasokat leszállították a felszabadító szövetségesek. A pillanat, amikor megmenekültek az ártatlan emberek a halálból.

Neil Armstrong, a Holdre lépés utáni pillanatban.

Észak-Írország, egy tűzszerész közelít egy autóba rejtett bombához. A ház oldalán hozzá illő felirat olvasható: „Készült fel arra, hogy találkozni fogsz Istennel!”

Ez lehetne egy átlagos naplemente is, de nem. Ez a kép a Spirit holdjáró kamerájával készült, 2005-ben, a Marson.

A Hubble űrtávcsőnek köszönhetően készült ez az eszméletlen felvétel. Azok a fényes pontok mind-mind galaxisok, amelyek olyan messze vannak tőlünk, hogy 10 milliárd évvel ezelőtti állapotukat láthatjuk ezen a képen. Emberi ésszel felfoghatatlan. Ne, ez nem egy fénykép, ezek csak a természet gyönyörűen hullámzó felhői.

Egy férfi a Golden Gate-hídon, ahonnan már 1600 ember vetette le magát a mélybe. Ő azon kevesek közé, aki úgy döntött, az életet választja, akármilyen nehéz is az jelenleg és segítséget kér. Amikor majd felnősz és neked kell a szüleidről gondoskodni, megérted majd, amit ez a kisfiú érezhet. A gond csak az, hogy ő még nem nőtt fel, az apja pedig már most ápolásra szorul alkoholfüggősége miatt.

Mintha egy festmény lenne, a természet tényleg egy igazi művész. Pedig ez itt csak egy fénykép, így néz ki a Namib-sivatag napnyugtakor.

Japán a 2011-es cunami után. Egy lány ül összetörve egykori otthona romjai között.

Egy veterán a II. világháborúból, egy igazi hős, Konstantin Pronin (86), Moszkva, Gorkij park, a Győzelem Napja. Hősünk minden évben ellátogat a parkba bajtársaival, hogy megünnepelje ezt a napot. Idén már csak ő ült a padokon.

Shanxi Taiyuan vasútállomás, Kína. Egy szerzetes imája egy pillanatban megörökítve. A padon pedig a férfi, akit a várakozás közben ért utol a halál és akiért az ima szól.
Két barátnő gondtalanul ebédel, mit sem sejtve arról, hogy alattuk, kint az utca kövén egy hajléktalan fekszik étlen és szomjan.

Most Popular

Recent Comments