HomeCrazy16 őrült figura, aki már most túlzásba vitte a karácsonyi hangulatot.

16 őrült figura, aki már most túlzásba vitte a karácsonyi hangulatot.

Elkezdődött az ünnepi készülődés, teljesen karácsonyi lázban ég a világ. Íme néhány remek példa arra, hogy ezt bizony túlzásba is lehet vinni, méghozzá brutálisan elcseszett módon. Ők azok, akik mellett nem tudsz úgy elmenni, hogy ne bámuld meg, illetve ne fotózd le és oszd meg az egész világgal.

 

Angyali segítséggel érkezik az a levél valakinek majd.

Ha már megvan a fizimiska, miért ne vegyük komolyan a feladatot… Az örök fiatalság karácsonyi szimbóluma. Na, itt egy élő fenyőfa, mozog, énekel, táncol, böfög stb. Hát, erre nincsenek szavak.

Karácsony-függő. Ez egy picit melegebb éghajlaton készülhetett. Köszönjük szépen! Amikor nem tudsz jobb ajándékot kitalálni magadnál, mert te magad vagy a legjobb ajándék. Csókolom Mikulás bácsi, beülhetek a kosárba? Ez egy pánk grizli-rénszarvas…? DiCarpio már menekül… Ho-ho-hóóóóó, vigyázz jövök! Szerintem ezt hamarabb észreveszik, mint a szirénázó mentőt. Egy kis szende manó a játékgyár működéséhez szükséges karácsonyi bevásárlás közben. Na, hát így is lehet csinálni. Csókolom, virgácsot árulnak? Egy igazi, világító LED-sorral hatásosabb lenne, de nem rossz próbálkozás. A pia ilyenkor a legfontosabb! Alap túlélési felszerelés.BÓNUSZ: a mai világban semmi sem lehetetlen.

Most Popular

Recent Comments