HomeInteresting16 megható kép és történet, ami igazolja, hogy a legfontosabb dolog a...

16 megható kép és történet, ami igazolja, hogy a legfontosabb dolog a földön a szeretet és a barátság

A mai rohanó világ miatt egyáltalán nincs időnk arra, hogy leüljünk és egy kicsit nosztalgiázzunk. Ez nagyon szomorú pedig a múlt rengeteg gyönyörű és szép emléket őriz, amit érdemes gyakran felidézni. Amikor egy pillanatra megállunk fel kell elevenítenünk magunkban azokat a dolgokat, amik annak idején boldoggá tettek bennünket. Ez lehet egy családi album fellapozása, régi történetekre való visszatekintés és a többi. Ma olyan képeket és történeteket hoztunk el nektek, amiket ha megnézel semmi más nem fog eszedbe jutni róla csakis a szeretet és a barátság!

Mindenkinek szükséges van egy hatalmas ölelésre, mindegy, hogy az illető ember vagy állat.

A kórházi ápolók megengedték, hogy ezt a kisfiút a legjobb barátja meglátogassa, hogy ezzel is felgyorsítsák a felépülését.

„1983-ban a barátnőm ezt a követ adta nekem ajándékba. 35 évvel később összeházasodtunk, már mindent megkaptunk egymástól, amit csak lehet, de mégis ez a legértékesebb ajándék mind közül.”

Nincs szükség ennél nyomósabb indokra ahhoz, hogy zárva tartson.

„Zárva vagyunk 26-án hétfőn és 27-én kedden, mert a három testvérem hazajött Koreából. Már nagyon hiányoztak 10 évnyi távollét után. Köszi.”

A két kép között 28 év telt el, a gyerekek felnőttek de a játszótér örök maradt.

A nagymamám és a nagypapám egymásnak öltöztek be Halloweenkor még 1940-ben.

A marokkói nagypapa és az amerikai-arab származású unokája 24 év különbséggel.

„A nagypapám meglepte a nagymamámat a harmincadik évfordulójuk alkalmából. Ez az a pad, ahol legelőször megismerkedtek és beszélgettek. Még egy névtáblát is tetetett rá.”

„Ők a szüleim, akik a 70-es években Chicagoban telepedtek le. Miután nyugdíjba vonultak úgy döntöttek, hogy ideje visszavonulni az amerikai nyüzsgésből a lengyel nyugalomba.”

Ez a 88 éves nő és 92 éves férje Halloweenkor méhecskének és méhésznek öltöztek be, mert világ életükben méhészkedésből éltek.

„A nagyapám három jegyzetfüzetet adott nekem, amibe az összes gyerekkori kalandunkat leírta. Ez volt a legszebb ajándék, amit kaptam.”

„Így néztek ki a szüleim a 80-as években egy hagyományos japán esküvői képen.”

„2006-ban találkoztam ezzel az ázsiai lánnyal a Hawaii nyaralásunk alatt. Nagyon jó barátnők lettünk de megszakadt a kapcsolat közöttünk. Most arra kérek mindenkit, hogy segítsenek megtalálni a barátnőm.” – írta a lány közösségi oldalán.

Nem sokra rá érkezett egy kép, majd egy üzenet, amiben az állt, hogy: „Hallottam engem keresel.” Hihetetlen mire nem képes a közösségi oldal.

„Ezt a kis virágcsokrot ma édesanyámnak szedtem. Olyan boldog volt tőle, mint még soha. Azt hiszem gyakrabban szedek neki, hogy boldoggá tegyem.”

„Ezzel az idős házaspárral a vietnami Hội An-ban találkoztam. Miután megmutatták a kertjüket, behívtak egy teára. Amennyi időt együtt töltöttünk nem volt olyan pillanat, hogy ne mosolyogtak volna.”

Most Popular

Recent Comments