HomeDivat16 lány, aki beleegyezett abba, hogy egy profi sminkes átváltoztassa őket

16 lány, aki beleegyezett abba, hogy egy profi sminkes átváltoztassa őket

Rengeteg átváltozó show létezik, ahol nőket és férfiakat varázsolnak át. Ilyenkor egy profi csapat veszi körül a vállalkozó szellemű embereket, de a sminkes és fodrász mellett általában érkezik egy coach is, aki önbizalom tréninget tart nekik. Ez is nagyon fontos része az egésznek, mivel nem csak a külső átalakulás fontos, hanem a belső is, hogy megtanuljuk magunkat szeretni értékelni. Talán ez a legnehezebb. De nézzük is ezeket az átváltozásokat.

  1. A tusvonalak annyira tökéletesen sikerültek, mintha sablonnal rajzolták volna. Viszont ahelyett, hogy kiemelnék a szemét az illetőnek, inkább szigorúvá varázsolja a tekintetet. Mivel gyönyörű bőre van, így próbálta a sminkes tehermentesíteni a bőrt és egy kis leheletnyi pirosítót dobott fel, amitől friss és üde lesz a kinézet.

2. Sokan szeretik a tusvonalakat, mégse áll mindenkinek jól. Itt nem igazán lehet sok mindenbe belekötni (az illető make up-jába), mivel a bőr gyönyörű, a rúzs színe is telitalálat. Viszont a tusvonal nagyon szomorú szemeket kölcsönöz neki.

3. Nagyon jellemző manapság, hogy elég nehéz sminkeket hordanak a fiatalok. Több rétegnyi alapozó, sötét rúzsok évszaktól függetlenül. Szinte üdítően hat a sminkes alkotása, és teljesen megváltoztatja viselőjét.

4. Sokszor nem mindegy maga a korrektor színe. A sminkes inkább színes korrektorokat használ, ami által a bőr problémásabb részei könnyebben fedhetőek el. Nagyon fontos, hogy ne használjunk túl vastagon alapozót.

5. Elképesztő mennyit fiatalodott az illető kinézete. Ezek a szigorú és sötét vonalak nemcsak öregítik viselőjét, de még komorrá is teszik. Sokkal bájosabb lett a hölgy a világos színekkel, kellemesebb benyomást tesz mindenkire.

6. A szemceruza használata sem mindig javasolt. Itt a hölgynél megmaradt, de sokkal halványabban és más színben. A szemöldökön is javított kicsit a sminkes.

7. A hölggyel nem volt egyszerű dolga a sminkesnek. Kikötötte, hogy nem szereti a szempillaspirált, nem szereti az alapozót és csak sötét rúzsokat szokott használni. Azért a sminkes megpróbálta megmutatni a saját ötletét, ami nagyon tetszett neki. A hölgy szinte ragyog.

8. A hölgy kérése az volt, hogy mutasson a sminkes egy business make up-ot, mivel rengeteg szokott tárgyalni. Úgy érzi, nem veszik komolyan a partnerek a kislányos kinézete miatt.

9. A hölgyről érződik, hogy egy erős nő, aki sok mindent megélt. Ezért próbálta a sminkes kicsit puhítani a vonásokat, és visszaadni a fiatalságát.

10. A hölgynek elég széles arca van, amit mindig próbált kicsit korrigálni, de a nem megfelelő színek miatt pont a visszájára sült el. A sminkes próbálta a tekintetet a gyönyörű szájára összpontosítani, így senki sem az arccsontját fogja először észre venni.

11. A hölgy érzelmei egyből kiülnek az arcára, sokszor lesz piros, és ez nagyon zavarja. Ezért a sminkes megtanította neki, hogy milyen színeket használjon az arcán és a emelje ki a gyönyörű szemeit.

12. A hölgyről kiderült, hogy egyáltalán nem hord sminket és ami a bal oldalon található, az inkább egy party smink. A sminkes feladata az volt, hogy viszonylag natúr sminket alkosson meg, de mégis kiemelve azt, ami gyönyörű az arcán.

13. Lena elmondta, hogy nem szereti az ázsiai vonásait és ezt próbálja is sminkkel kicsit enyhíteni. Nagyon sok bőrhibája van, ezért nem volt egyszerű dolga a sminkesnek. Megmutatta neki, hogy gyönyörű és legyen büszke a vonásaira.

14. Egy lázadó 19 éves sminkjével nem nagyon tudott mit kezdeni, el kellett fogadnia, hogy valami nagyon hasonlót készítsen. A sminkes így is tett, némi átalakítást azért eszközölt rajta.

15. A hölgyet a legjobban a terhesség utáni pigmentáció zavarta. Ezt a sminkes megpróbálta eltüntetni és megmutatta, hogy hogyan tud egy hétköznapi sminket csinálni.

16. A hölgy csak annyit kért, hadd fiatalodjon kicsit meg. Amikor meglátta magát, elsírta magát örömében.

Most Popular

Recent Comments