HomeCreepy16 kép, amitől téged is garantáltan ki fog rázni a hideg!

16 kép, amitől téged is garantáltan ki fog rázni a hideg!

Ha rajongsz a horrorfilmekért, vagy szeretsz elhagyatott házakba menni, szórakoztatónak tartod, hogy hátborzongató helyekre látogass, akkor ez a cikk nagyon fog tetszeni. Amikor félünk, vagy megijedünk valamitől, adrenalint kezd a szervezetünk termelni. Vannak emberek, akik szándékosan keresnek olyan helyzeteket, amik beindítják ennek a hormonnak a termelést. Bizonyos értelemben ezt az érzést a legtöbb ember szereti, mert kellemetlen, de szórakoztató is egyben. Annak ellenére, hogy ez egy nagyon is jó érzés, tuti biztosak vagyunk benne, hogy eme helyeket nem látogatnád meg éjszaka. Ezek a helyek nagyon ijesztőek és félelmetesek tudnak lenni.

Az ottawai börtönház 1972-ben bezárt, de egy évvel később hotelként nyitotta meg a kapuit az oda utazó turisták számára.

Ezen a helyen három kivégzés történt, köztük Patrick J. Whelan, akinek szelleme még mindig az épületben kísért.

Ez egy régi elhagyott kórház. Sokan érzik kényelmetlenül magukat a kórházakban, de ha megnézed ezt a képet, akkor minden bizonnyal te is kellemetlenül fogd érezni magad.

AZ éjszaka egy nővér ment, hogy megnézze a betegeket, mikor kitekintett az ablakon és meglátta, ahogy az elhagyatott épületben valami világít.

A babák szigete egy igazán hátborzongató hely. Egy férfi Mexikóban több száz babát kötözött rá a fákra, abban a hitben, hogy megnyugtatja a kislánya szellemét, aki ott hunyt el. Szerintem nagyobb problémát okozott ezzel a kis tettével.

A turisták azt állítják, hogy éjszaka suttogásokat hallanak, és azt érzik, hogy a baba szemei követi őket.

Hashima-sziget és elhagyatott épületei. Ez a sziget egy elhagyatott szénbánya Japánban. Régen itt éltek azok a bányászok, akik a bányában dolgoztak, de ma már csak elhagyatott beton épületeket lehet látni.

Most teljesen olyan, mint egy szellemváros. Az emberek azt mondják, hogy mormogást és suttogó hangokat hallanak, miközben a helyszínen sétálnak.

Most Popular

Recent Comments