HomeCelebrity15 ikonikus filmcsillag, akik drasztikus változáson mentek át, néhány év leforgása alatt!

15 ikonikus filmcsillag, akik drasztikus változáson mentek át, néhány év leforgása alatt!

Életünk legkegyetlenebb perce, mikor rájövünk, hogy elszállt felettünk az idő, és beletörődünk, hogy fiatalabbak, vonzóbbak már soha többet nem leszünk. Ha ezzel megpróbálunk megbarátkozni, akkor még mindig élhetünk teljes értékű életet, a legvégső pillanatunkig. Egyszerűen csak el kell fogadnunk magunkat, olyannak, amilyenek lettünk, és teljesen más dolgokra koncentrálni. Mondjuk a családunkra, gyerekeinkre, esetleg unokáinkra. Ahelyett, hogy keseregnénk azon, hogy napi szinten jelennek meg rajtunk új ráncok, tölthetnénk szórakozással, vagy akár egy nagyobb utazással is az időt. Ha magabiztosan viseljük a változással járó negatív vonásokat, akkor nem állhat semmi a további boldogságunk útjába.

De nem csak mi, hanem a sztárvilág valamennyi ikonikus szimbóluma felett is ugyanúgy elszállt az idő, amit egyesek jól, mások pedig nagyon rosszul tudnak viselni, és mindent meg szeretnének tenni annak érdekében, hogy visszaszerezzék fiatalságukat, de természetesen azt semmilyen plasztikai műtét segítségével sem lehet makulátlanul visszahozni. Tehát számukra is maradt a békés beletörődés fázisa. A cikkben felsorolt színésznők filmjeit nem egyszer és nem kétszer néztük végig a TV előtt ülve. Ők azok, akik az egész filmszakmát megtestesítik, mert nincs egy olyan ember sem, aki ne tudná, hogy kik a lent felsorolt ominózus csillagok.

A legfényesebb hírességekről hoztunk el pár képet, akik fölött tény és való, hogy elszállt az idő, de mégis emelt fővel tudják viselni ennek a ténynek a velejáróit!

Evangeline Lilly

Meg Ryan

Emilia Clarke

Jane Krakowski

Sienna Miller

Cindy Crawford

Britney Spears

Kylie Minogue

Jennifer Aniston

Kate Moss

Sadie Frost

Monica Bellucci

Sharon Stone

Pamela Anderson

Drew Barrymore

Most Popular

Recent Comments