HomeCrazy15 érdekes és egyben rémisztő tény amit soha nem gondoltál volna

15 érdekes és egyben rémisztő tény amit soha nem gondoltál volna

Az életben rengeteg dolog megtörténik amikről lehet, hogy nem is tudtál. Hisz a valóság tele van érdekes dolgokkal. Vannak viszont olyan rémisztő dolgok amikbe sokszor bele se merünk gondolni. De ha tetszik ha nem, bizony ezek létező, nyugtalanító, és  valóságos dolgok.

1. Egy amerikai valószínűség számítást végző kutató megállapította, hogy egy ember élete során átlagosan 16 gyilkossal találkozik. 2.Az Egyesült Államok nemzeti parkjaiban közel 1600 ember tűnt el, akikről azóta sem tudni semmit.

3. A vízi élővilágban van egy olyan apró rák fajta, amely a halk nyelvével táplálkozik. Majd miután teljesen megette azt úgy él tovább mit a hal nyelve. Tehát nyelv funkciójának szerepét látja el.

4. A emberi arcon apró kis rovarok élnek amelyek az elhalt hámsejtekkel táplálkoznak.

5.Egy olasz asszony aki még a múlt században született, nem olyan rég halt meg. 1899. november 29- én született és 2017. április 15-én halt meg. Az utolsó ember aki még élt a 800-as évekből.

6. A macskák ürülékében élő élősködő a patkányokra olyan hatással van, hogy vonzza őket a macska vizeletének szaga.Így a macska könnyen elkapja. Gyakorlatilag átprogramozza az agyát.

7. Minden évben megéled a halálod évfordulójának a napját.

8.1518-ban  kitört a ‘táncoló pestis’  Strasbourgban. Körülbelül 400 embert ropta napokon át, minden különösebb ok nélkül.

9. Többen halnak meg egy tehén áldozata ként, mint ahányan cápa támadásban.10.A sorozatgyilkos Dennis Rader híres arról, hogy áldozatai szekrényében rejtőzködve várta ki a legmegfelelőbb pillanatot a merényletre.

11.Léteznek tumorok, amelyek fogat, hajat de akár saját szerveket is képesek növeszteni maguknak.

12. A Férfiak még a haláluk után is képesek akár gyereket nemzeni. Hisz erekciójuk is lehet, és még elélvezni is képesek. 

13.Ha féltél a tükörbe nézni mert tartottál attól, hogy mit látsz akkor megnyugtattunk van mitől. Ugyanis ha sokáig nézed magad a tükörben képes vagy torz képez látni. 

14.Ha az óceánban úszol, jusson eszedbe, hogy gyakorlatilag az egy temető.

15.A medúzának egy nyílás van a testén ezen jut be a táplálék. na de most figyelj. ezen is távozik. 

Most Popular

Recent Comments