HomeInteresting13 jel ami arra utal, hogy zseni vagy!!

13 jel ami arra utal, hogy zseni vagy!!

A magas IQ val rendelkező embereket mindig is homály fedte. Mitől? Hogyan? Milyen oknál fogva? Ezekre a kérdésekre kutatók keresik a válaszokta. Vannak már olyan bizonyított tények amelyekjoggal állíthatok hogy egy magas intelligenciával rendelkező ember tulajdonságai. Ilyenek pl.:

 1. Aki gyerek korában megtanult zenélni.Nem véletlenül szerveznek kis gyermek korban is úgy nevezett zene bölcsiket. A zene sokat segít a agyi fejlődésben.
 2. A legidősebb testvér. Valami oknál fogva úgy tűnik, hogy a legidősebb gyermek rendelkezik a legtöbb IQ-val
 3. Ha vékony vagy.Érdekes kapcsolatot fedezett fel: minél nagyobb egy személy dereka, annál kisebb a kognitív képességük. Más kutatási eredmények szerint a 11 éves gyermekek, akik rossz eredményt kapnak, 40 évesen hajlamosak az elhízásra hajlamosítani. Nagy valószínűséggel az okosabb társaik jobban tanulnak, jobban tanulnak, egészségük után.
 4. Akit szoptatni tudtak. Kutatások szerint akit csecsemőkorban természetes uton tudot édesanya táplálni, átlag 7% kal magasabb az inteligencia színje
 5. Már gyerekként is szeret olvasni.
 6. Balkezes.A balkezes emberek gyakran találékonyabbak, és jobban tudják kiszűrni a nehéz helyzeteket. 
 7. Aggodalmaskodó.Lehetséges, hogy ez annak az eredménye, hogy mindig gondolkodnak a tetteik lehetséges következményeiről, és ezért próbálja meggyőződni arról, hogy a lehető legjobban alakuljon minden.
 8. Magas vagy. A magas gyerekeknek jobb a tanulmányi átlaguk. És valahogy felnőtt korban is többet keresnek
 9. Vicces vagy.Kiderült, hogy a humor és a magas intelligencia érzése összefügg. Egyetlen kutatásban körülbelül 400 diák vett részt egy intelligencia teszten, majd a rajzfilmekről szórakoztató képaláírásokra gondoltak.
 10. Kíváncsi vagy. a kíváncsiság az intelligens emberek fontos jellemzője. A kíváncsiak egy kifinomultabb gondolkodási formát öltenek, és hosszú távon érdekli az új dolgok felfedezése és az emberek fejlesztése.
 11. Maximalista. Egy inteligens ember mindig a legobbat szeretné kihozni mindenből.
 12. Éjjelibagoly. Aki képes éjjel tovább fentmaradi és kreatívitását kimutatni.
 13. Szokatlan írás.Álltalában a kreatív emberek inteligensebbek az átlagnál.A szokatlan kézírás szintén egy kreatív személyek egyik jelensége.

Most Popular

Recent Comments