HomeCelebrity13 híresség, aki megesküszik rá, hogy soha nem járt plasztikai sebésznél!

13 híresség, aki megesküszik rá, hogy soha nem járt plasztikai sebésznél!

Nem könnyű hollywoodi csillagnak lenni. Legyünk őszinték, rengeteg a nyomás a sztárokon, hogy mindig jól nézzenek ki. Néhány híresség plasztikai műtéten esik át, és ezt nem félnek bevallani, hiszen ez a valóság, az idő múlásával megöregszünk. Azonban néhány híresség nem hajlandó beismerni, hogy sebészeti beavatkozásokhoz folyamodott, és meg mernek esküdni rá, hogy ők soha nem feküdtek kés alá. Azt viszont elfelejtik a sztárok, hogy az emberek nem vakok, és észre tudják venni a különbséget két kép között.

Blake Lively.

Bár Blake Lively azt mondja, sminkjének köszönheti látszólag keskenyebb orrát, szakértők viszont azt állítják, hogy ezt a hatást csak orrplasztika segítségével lehet elérni.

Nicki Minaj.

Gondolom, senkit sem kell győzködni róla, hogy Nicki párszor már feküdt kés alatt.

Renée Zellweger.

Renée arca mára már teljesen felismerhetetlen, ám tagadja, hogy bármi köze lenne a plasztikai sebészethez. Azt állítja, hogy egyszerűen csak „boldog”. De az emberek nem tudják elfogadni, hogy ez így lenne, és szentül állítják, ez bizony plasztika.

Angelina Jolie.

Ő a világ egyik legszebb nője, szokatlan szépségével férfiak ezreit tudná megszerezni magának. Szakértők azt állítják, hogy Angie orra észrevehetően keskenyebb, mint régi képein. Ez csak egyet jelenthet.

Jennifer Lopez.

Jenny azt állítja, hogy soha nem ment el plasztikai sebészhez, ám a sasszemek kiszúrták, hogy orráról egyértelműen meg lehet állapítani, hogy plasztikázott.

Kim Kardashian.

Kimről köztudott, hogy számos műtéten esett át, hogy úgy nézzen ki, ahogy ma kinéz. Nincs is mit tovább ecsetelni ezen a tényen.

Jenny Farley.

A Jersey Shore TV-sztárja amikor először lépett be a Shore-házba 2011-ben, egy teljesen más személyt láthattunk, mint akit ma látunk. A hatalmas súlycsökkenés mellett az arca döbbentette még meg a nézőket, mivel egyértelműen látszik, hogy számos műtéten esett át. Bár Jenny soha nem titkolta, hogy mellimplantátumai vannak, azonban tagadja, hogy bármit is csinált volna az arcával.

Kylie Jenner.

Ajak töltésre akkor ment el, amikor elkezdte képeit feltenni az Instagramra, sok embernek szemet szúrt a drámai változás. Azóta több kisebb beavatkozáson is részt vett, bár ennek tényét tagadja.

Ashley Judd.

Ashley Judd szerint, arcának drasztikus változásának, semmi köze a botoxhoz vagy műtétekhez, vagy, ami gyógyszeres kezeléshez kapcsolódik.

Kate Bosworth.

Miközben Kate Bosworth drámai súlycsökkenésen esett át. A változás nagyon látható volt az arcán. Sokan úgy gondolják, hogy csontfelépítése miatt nem nézhet ki így az arca, ha csak nem ment el egy sebészhez.

Kim Zolciak.

A nő orra szemlátomást teljesen máshogy néz ki, úgyhogy jogos a felvetés, miszerint plasztikai műtéten esett át.

Mary-Kate és Ashley Olsen.

Régen egyáltalán nem lehetett megkülönböztetni az Olsen ikreket. Ám mára már Mary-Kate arca nem is hasonlít testvérééhez. Gyakorlatilag meg se lehetne róluk mondani, hogy ők valójában ikrek. Bér egyes pletykák szerint, ez volt MK célja.

Megan Fox.

Megan csak ennyit mondott: Ugyan srácok, ha botoxoltatnék, ezt meg tudnám csinálni?

Most Popular

Recent Comments