HomeBeautiful13 hihetetlenül szokatlan, de bátor modell, akik a feje tetejére állították a...

13 hihetetlenül szokatlan, de bátor modell, akik a feje tetejére állították a szépségideál fogalmát!

1994-ben egy ismeretlen albino lány elküldte képeit Jean Paul Gaultier divattervezőnek. A híres tervező beleszeretett Connie Chiu szokatlan megjelenésébe, és meghívta a lányt, hogy bemutassa a gyűjteményét. Connie lett az első albínó modell, aki meghódította a divat világát. Connie története a divatipar forradalmáról szól. A tökéletes modelleket szokatlan, bátor és egyedülálló férfiak és nők váltották fel, akik ismerik a megjelenésük minden előnyét.

Úgy döntöttünk, hogy 13 sikeres modellt mutatunk be, akik azt bizonyítják, hogy furcsa megjelenéssel is sokra lehet vinni az életben.

Connie Chiu

Ellis Parrinder (@ellisparrinder) által megosztott bejegyzés,

Connie Chiu (@aneveningbreeze) által megosztott bejegyzés,

Miután 1994-ben Jean Paul Gaultier felfedezte a lányt, azóta Connie Chiu további munkákat kapott a divatvilágban. Sőt még zenei pályafutását is sikerült beindítania. Ő első 49 éves albínó modell a világon.

Sophia Hadjipanteli

Sophia Hadjipanteli ☠️ (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés,

Sophia Hadjipanteli ☠️ (@sophiahadjipanteli) által megosztott bejegyzés,

Sophia Hajipanteli a bozontos szemöldökmozgalom egyik fő támogatója. Követői egyszerűen imádják őt. Nagyon nyitott személyiségnek tartják, aki nem egy tipikus szépségideál.

Kokie

kōkîė (@kokeadile) által megosztott bejegyzés,

yoonakorn (@yoonakorn) által megosztott bejegyzés,

Egy érdekes amerikai modell, érdekes becenévvel, Kokie büszke napbarnított megjelenésére. A lány alig használ kozmetikai termékeket, mert szereti megmutatni nem szokványos bőrét. Kokie nem akar elköteleződni a modellkedés mellett, ezért is tanul biológiát.

Tess Holliday

?T E S S ? (@tessholliday) által megosztott bejegyzés,

?T E S S ? (@tessholliday) által megosztott bejegyzés,

Tess Holliday egy amerikai plus-size modell, aki az első plus-size méretű nő. Sikerült szerződést kötnie az egyik neves modellügynökséggel is.

Freya Lawrence

Freya Lawrence (@frreyaa) által megosztott bejegyzés,

Freya Lawrence (@frreyaa) által megosztott bejegyzés,

Freya-t 14 évesen fedezték fel. Nagy fülei, szeplői és gyönyörű szemei ​​miatt úgy gondolták a modellügynökségen dolgozók, hogy egy rendkívül látványos és ígéretes modell. A lány olyan márkák arca volt, mint a Mulberry, Chloe és Celine .

Yvesmark Chery

Yvesmark Chery ?? (@yvesmark.chery) által megosztott bejegyzés,

Yvesmark Chery ?? (@yvesmark.chery) által megosztott bejegyzés,

A 21 éves Yvesmark Chery-nek vitiligója van, azaz pigmenthiánya. Ez a “betegség” látványosabbá és vonzóbbá tette megjelenését. A fiú meg van győződve arról, hogy mindenkinek követnie kell a saját útját, és nem kell foglalkozni a társadalmi normákkal.

Rebekah Marine

Rebekah Marine (@rebekahmarine) által megosztott bejegyzés,

Rebekah Marine (@rebekahmarine) által megosztott bejegyzés,

A karprotézissel rendelkező lány álma, akkor vált valóra, miután így is modellé válhatott.  2015-ben Rebekát a New York-i “Fashion Week” egyik legfényesebb modelljének titulálták. Továbbra is modellként tevékenykedik, illetve motivációs beszédeket tart.

Sarah Taylor

Sarah (@sruhtaylor) által megosztott bejegyzés,

Sarah (@sruhtaylor) által megosztott bejegyzés,

Sarah mindig gyűlölte az arcát, ám végül megszerette különleges megjelenését. Ma már a lány egyáltalán nem akarja elrejteni vonásait, és nagyszerű képeket oszt meg Instagramon. Sarah annyira imádja természeted szépséget, hogy nem is használ kozmetikumokat.

Carlotta Runze

Carlotta Runze (@carlotta.runze) által megosztott bejegyzés,

TIGERS mgmt (@tigers_mgmt) által megosztott bejegyzés,

Sokan nem szeretik, a nagy orrt, de Carlotta úgy véli, hogy ez a legvonzóbb tulajdonsága. A lány rengeteg figyelmet kap, nem mindennapi megjelenése miatt.

Amanda Wells

Amy? (@amy.deanna) által megosztott bejegyzés,

Amy? (@amy.deanna) által megosztott bejegyzés,

Amandánál 18 éves korában diagnosztizálták a vitiligót. Ahhoz, hogy elfogadja a megjelenését, a lány videókat kezdett el közzétenni YouTube-on, és megosztotta képeit a közösségi oldalain. Sokan szimpatizáltak vele, és rengeteg követőt szerzett.

Dustin Bice

BICE (@biceunofficial) által megosztott bejegyzés,

BICE (@biceunofficial) által megosztott bejegyzés,

Dustin Bice egy Texas-i srác, aki New York-i menedékházakat akart meghódítani. 3 éves korában alopéciával diagnosztizálták, ami azt jelenti, hogy foltokban távozik minden szőr a testéről, ezért nincs szemöldöke, szempillája vagy haja.

Lilianna Ruger

Lilianna Ruger (@liliruger) által megosztott bejegyzés,

Lilianna Ruger (@liliruger) által megosztott bejegyzés,

Lilianna Ruger egy angol származású, szeplős modell. A lány a Model Management-el írta alá modell szerződését, aminek köszönhetően több nagy fotózáson vett részt.

Ekaterina Timoshenko>

Екатерина Тимошенко❤ (@katerina777tim) által megosztott bejegyzés,

Ekaterina Timoshenko fehérorosz származású albínó modell. Divatpályája éppen most kezdődött el, de sok szakértő egyetért azzal, hogy sok lehetőség van benne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments