HomeInteresting13 hasznos találmány a ruhákban

13 hasznos találmány a ruhákban

Természetesnek vesszük, hogy egy ruhában van címke, de a legtöbbször ügyet sem vetünk rá, csak kivágjuk. Pedig, több mindent elárul a ruháról egy címke, mint gondolnánk. Mielőtt kivágnánk, érdemes egy kis időt szánni rá, és elolvasni, hogy mi van rajta. Ezek az apróságok a ruhákban, megváltoztathatják a mindennapjainkat.

  1. A fehérneműkben

A fehérneműkben is vannak címkék, amelyek leírják, hogyan kell mosni, milyen anyagból vannak. Egyre több cég tér át viszont arra, hogy motivációs üzeneteket rejt el benne.

2. Egy speciális pizsama

Ezt a pizsamát edzés utánra tervezték, amelyek relaxálja és helyreállítja az izmokat. Különleges anyaga van, mely képes képes felszívni az emberek által generált hőt, majd hosszú, infravörös hullámok formájában visszajuttatja azt. Így jobban „ki tudnak kapcsolni” az izmok és a sérülések is könnyebben regenerálódnak.

3. Két gyermek hordozása esetén az anyukáknak kreatívnak kell lenniük.

4. Ezzel a zakóval, illetve a mandzsetta gombjával üzeneteket tudunk fogadni és küldeni. Illetve hívásokat is tudunk rajta intézni. Ha hívásunk van, az ing ujja rezegni kezd. Erre a célra egyébként érdemesebb egy okosórát beszerezni, mivel azt bármihez fel tudjuk venni, az inget meg azért nem árt kimosni.

5. Egy cipővédő, ami megvédi a cipőinket a kosztól és a karcoktól.

6. Ez a jóganadrág nemcsak egy sima nadrág. Különböző szenzorokkal és érzékelővel van ellátva, majd egy applikáció segítségével pedig telefonunk ellenőrzi, hogy helyesen végezzük-e a gyakorlatokat.

8. Itt a címkék egy kis anyagdarabra vannak rávarrva, hogy nehogy megvágjuk a ruhát , mikor próbáljuk eltávolítani.

9. Ez a fürdőruha megvéd minket a leégésétől. Csakúgy, mint a jóganadrág, szenzorokkal van ellátva, amely folyamatosan pásztázza az időjárást, így ha magas az UV-sugárzás, egyből értesíti viselőjét a fényvédőkrém használatára.

10. A cipőkre, belülre most már varrnak egy ilyen kis anyagot, hogy minél jobban bírják a „gyűrődést” .

11. Esésgátló idősek számára

Egy kiegyensúlyozó mechanizmus van a cipőbe szerelve, amely esésnél óvatosan visszahúzza a lábat.

12. Heveder a kabátban, így ha meleged van, nem kell kézben cipelni.

13. Ebben a fürdőruhában semmi nem látszik, ha vizes lesz.

Most Popular

Recent Comments