HomeInteresting13 dolog, amit minden egyes nő csinál, de senkinek sem vallanák be.

13 dolog, amit minden egyes nő csinál, de senkinek sem vallanák be.

Ha hiszitek, ha nem, a nők is tudnak néha undi dolgokat csinálni, pontosan úgy, mint a férfiak. Attól mert ők erősítik a gyengébbik nemet, még nem jelenti azt, hogy tökéletesek és minden, amit csinálnak az jó. Vannak olyan tevékenységeik, melyeket csak és kizárólag a négy fal között csinálnak és azokat is csak akkor, ha egyedül vannak. Ilyen például, a régi bugyi használata azokon a napokon, vagy mikor ugyanazt a melltartót heteken át hordják. A mai cikkünkben összegyűjtöttünk néhány érdekességet a női nemről, amit senkinek sem mondanának el.

1, Előfordul, hogy hosszú órákon át nem cserélik ki a tampont.

Bizony előfordulnak olyan alkalmak, mikor még pislogni sincs idejük, nemhogy kicseréljék a tamponjukat. Ez legalább egyszer minden egyes nővel előfordult, és aki tagadja az nem mond igazat.

2, Sminkben való alvás, ami eltömíti a pórusokat.

Őszintén egy buli után, kinek van kedve leszedni a sminket? A legtöbben csak arra vágynak, hogy belehuppanhassanak az ágyukba. De, akármennyire is fáradt az ember, a sminket mindig le kell mosni, ha csak nem akarják, hogy eltömődjenek a pórusaik.

3, Olcsó körömlakkokat használnak, ami már az első nap lepattog a körömről.

Bizony vannak olyan hölgyek, akik szeretnének ápoltan kinézni, de spórolni is ezért olcsó körömlakkokat vesznek. Ez azért nem jó, mert olyan silány alapanyagokból készültek, hogy a legelső nap elkezdenek lepattogni a körmeikről.

4, Minden harisnya a kukában végzi.

Akármennyire is szeretik, majdnem minden harisnyájuk a kukában landol. Mivel nagyon fel tudja őket idegesíteni, hogy nem tudják fel, vagy épp lehúzni normálisan, ezért eldöntik, hogy soha többet nem fognak ilyet felvenni. Persze ezek üres szavak, mert amikor meg kell jelenni, akkor bizony nagy szükség van rá.

5, Együttlét után nem mennek el pisilni.

Ez nagy-nagy probléma. Ez a tevékenység amennyire jó, annyi kárt tud okozni. Sajnos a női nemi szervbe bekerülnek olyan baktériumok és kórokozók az aktus során, amit csak vizelés útján lehet eltávolítani. Ha nem akartok valamilyen fertőzés elkapni, akkor minden alkalommal menjetek pisilni.

6, Lejárt szavatosságú kozmetikumokat használnak.

Úgy gondolják nem nagy ügy, hogy lejárt szavatosságú rúzst kennek az ajkaikra. Pedig ez óriási gond, hiszen nem véletlenül van feltüntetve, mennyi ideig lehet használni a terméket.

7, A fürdés közben kihullott hajszálaikat a kád, mosdókagyló szélére vagy a csempére teszik.

Bizony, újabb fekete pont azoknak a hölgyeknek, akik ilyesfajta dolgokat művelnek. Akármennyire is bensőséges a kapcsolat a családdal vagy a párjukkal, undorító ilyeneket meglátni zuhanyzás közben.

8, Jó pár hétig ugyanazt a melltartót viselik.

A melltartót is legalább úgy kéne váltogatni, mint a bugyit. Ha nincs annyi melltartód, hogy minden napra jusson, akkor max csak két napig hord, majd mosd ki.

9, Nemcsak akkor használják a száraz sampont, ha vészhelyzet van.

Erről a lustaság és a kényelem tehet. Egy fárasztó nap után már senkinek sincs kedve megmosni a saját haját, nemhogy, kifésülni meg még meg is szárítani. A hölgyek általában addig húzzák ezt, ameddig lehetséges. Persze tűzoltásnak jó a száraz sampon, de ez mindig nem válik be.

10, Több héten át borotválkoznak egy borotvával.

A borotvapengék között egy idő után megülnek a baktériumok és a kórokozók, amik egyáltalán nem tesznek jót a bőrnek. Célszerű azokat rendszeresen cserélni, úgy mint a fogkefét.

11, Törülközőben üldögélnek az ágyon és nyomkodják a telefont.

Ahelyett, hogy készülődnének, inkább az ágyon üldögélnek a vizes törölközőben. Pontosan emiatt késnek el mindenhonnan, mert eltelefonozzák az időt.

12, Az egész világot ellenségnek tekintik, mikor mensturációs görcseik vannak.

Ilyenkor amúgy is érzékenyebbek, hátha még görcsöl a hasuk. Ebben az időszakban jobb őket elkerülni, vagy mindig tedd azt, amit mondanak.

13, Régi bugyikat hordanak azokon a bizonyos napokon.

Vannak olyan jellegű fehérneműik, amiket már normális hétköznapokra nem fognak felvenni. De ezek pont jók azokon a napokon. Mivel a legtöbb lány félti a szép kis alsóneműjét, hét halált halnának, ha valamilyen folt kerülne rá.

Hölgyeim ezek mindenkinek ismerősek?

Most Popular

Recent Comments