HomeInteresting12 tipp ahhoz, hogy tökéletesek legyenek a strandos fotóid

12 tipp ahhoz, hogy tökéletesek legyenek a strandos fotóid

Manapság, ha nem pakolod tele a közösségi profilodat menő képekkel, akkor el sem hiszik, hogy létezel. 🙂 Furcsa mód, elnézve mások képeit, jó ha 1-2-t találunk, ami minden tekintetben tökéletes. Ezért mutatunk most nektek pár trükköt arra, hogy legyen neked is hibátlan strandos fotód.

Ha van valami a kezedben az sose legyen az előtérben. Eltakarja a tested. Tartsd a képen látható módon. Kiemeli az alakodat.

A medencében pózolós képeken sose ülj egyenesen előre. Fordulj el kicsit deréktájban, így az karcsúbb hatást kelt. A lábaid se legyenek egymás mellett. Emeled meg az egyiket picit.

Sose állj terpeszben szembe a kamerával, katonás hatást kelt. Az egyik lábadat emeld el picit és legyél mindig egy kicsit elfordulva. Ez nőiesebb hatást kelt.

Használd ügyesen a kiegészítőket. Fel tudod vele hívni a figyelmet egyes testrészeidre. Ha van egy kis hasad, akkor kötözd a derekadra, mert vizuálisan szűkebbé teszi.

Egy nyugágyon fekvős képnél nem fontos az arckontaktus, pláne ebből a szögből. Torzítja a testet, nincs egyáltalán kiemelve az alak. A láb legyen az előtérben, így hosszabbnak tűnik majd. Emeljük meg a derekunkat úgy, hogy csak a váll és a fenekünk érjen a nyugágyra. Egyik térdünket hajlítsuk be. Sokkal elegánsabb. Mint egy igazi celeb. 🙂

Ebből a szögből fotózva a bőr mindenhol simának tűnik és te is karcsúbbnak látszol majd.

Nagyon fontos a testtartás. Mindig ki kell hangsúlyozni az alak nőiességét és a gyönyörű görbéket. Állj lábujjra és picit told ki a feneked. A lábaid vékonyabbnak tűnnek majd.

A térdek sose nézzenek a kamera felé, mert így vizuálisan nagyobbnak tűnnek, illetve így semmi nőiesség nem lesz a képen. Ülj féloldalt és picit emeld meg az egyik lábad. Karcsúbb hatást kelt.

Ha nem érzed ideálisnak az alakod, akkor csináljatok félig vízben ülős képeket. Legyél benn derékig, elrejtve így a problémás területeket. Ne tedd az arcod a válladra mert így eltűnik a nyakad. A kép így a dekoltázsodra összpontosul majd.

Ne készítsetek képeket felülről. Eltűnik a nyakad. Fordítsd picit oldalra a fejed, mintha sértődést színlelnél. Hangsúlyozd ki a nyakad. A hosszú nyak nőiességet sugall.

A vizes haj csak a magazinokon néz ki jól. Megszáradt természetes haj sokkal izgalmasabb. Az enyhe gondatlanságtól csak szebb leszel.

Nagyon fontos az asszimmetria. Az aszimmetrikus vonalak könnyedséget és természetességet mutatnak. Például hajlítsd be az egyik karod  és az ellenkező oldali lábad. Sokkal jobb lesz.

Ismertek még hasonló trükköket? Írjátok meg kommentben!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments