HomeArt11 félelmetes titok, amit híres rajzfilmekben véltünk felfedezni.

11 félelmetes titok, amit híres rajzfilmekben véltünk felfedezni.

A rajzfilmeket felnőtt fejjel ha megnézzük, rájövünk, hogy nem minden képlet tiszta. Olyan dolgokat vélünk benne felfedezni ami megkérdőjelezi bennünk a rajzfilmek tisztaságát. De mit is várhatunk, ha felnőttek készítik mi más is lehetne a hátsó gondolat szál mint a valós élet, kicsit bugyuta megközelítésekkel.

1. A WALL-E . Hányan vették észre, hogy a robot aki elment az űrbe egy űrsisakot húzott, holott a robotok nem lélegeznek. 

2. Jégkorszak. A filmben feltüntetett barlangrajzok, a valóságban már megtalált, és mintegy 15 ezer évvel ezelőtt készült rajzok pontos mása.

3.A szépség és a szörnyeteg. A mesében mikor Lumière, Cogsworth és Potts asszony tanácsot tartanak, a háttérben egy híres festmény is szerepet kapott. A Lány gyöngy fülbevalóval.  

4.Madagaszkár: Escape 2 Afrika. Rejtet üzenetek a filmben. Például mikor Alex üdvözli az afrikai lakosokat a mancsában az afrikai kontinens rajzolódik ki.

5.A háziállatok titkos élete.Vicces párhuzamot vélhetünk felfedezni, amikor Pops, a régi Basset Hound bevallja Chloe iránt táplált érzéseit. Ebben a kis részben mondja, ami a Some Like It Hot híres végződése : „Senki sem tökéletes”.

6.Moana.  A falon lévő szőnyeg, ahol a a legendák mesélése folyik, Marshmallow-t ábrázolja.Azt a szörnyet akit Elsa fagyasztott ki.

Maui híres horogja ismerősnek tűnhet azoknak akik látták  Lilo és Stitch- t.  Azon belüli is David nyakláncán látjuk visszaköszöni.

7.Aladdin. Eleinte a karaktert Michael J. Fox-ról mintázták, majd később a producer úgy vélte túl kisfiús ezért átvariálták Tom Cruise képére.

8.Zootopia. Ezt a jelenetet jobban megnézve sok furcsaságra lehetünk figyelmesek. Például a jégpályán látható lenge öltözetben egy elefántpapa két kis elefánt lányával. Akik emlékeztetnek minket Elsa és Anna Frozenre.

Amikor Judy és Nick megérkezik a klubba, jobb oldalon feltűnik a híres Aladdin lámpás egy polcon.

A titkos laboratórium információs fórumán feltűnik a „Szomorú Keanu” mém fotó paródiájának az egyik híres képe.

9.GRU. A rejtet üzenet Margo pólóján. Ez egy másik mesének a Lorax kis szereplőjét ábrázolja. Rejtett reklám. 

10.Inside Out. Mikor Riley játszik a nappaliban egy magazin is látható. Ezen látható Colette a Lecsó című meséből.

A szemfülesebbek észre vehették, hogy Riley által épített kártyavár a családját ábrázolja.A király, a királynő és Riley.  

11.A kis hableány. Ariel testtípusa és személyisége Alyssa Milano-ról készült.Míg a haja, víz alatti hatása Sally Ride űrhajós képein alapult súlytalan körülményekre alapozva.

Most Popular

Recent Comments