HomeCelebrity10 tehetséges színésznő, akik teljesen eltűntek a mozivászonról! Buffy pedig egyszerűen szakmát...

10 tehetséges színésznő, akik teljesen eltűntek a mozivászonról! Buffy pedig egyszerűen szakmát váltott!

2017-ben a majdnem kétszer annyi a férfi karakterek, mint a női, és a főszereplőkkel rendelkező filmek összlétszáma jelentősen csökkent az utóbbi évben. Ha azonban visszatekintünk kicsit a múltba, találhatunk csodálatos példákat a női karakterekre, akiknek sikerült meghódítani a szívünket tehetségükkel és szépségükkel.

Kate Hudson – Majdnem híres.

A Kate legjobb filmjei közé tartozik A majdnem híres című romantikus komédia. Közelmúltbeli munkái közé tartozik a „A csajok háborúja”, a „The Killer Inside Me” és a „Szerelem kölcsönbe”. Olyan új filmekben is megmutatta tehetségét, mint az „Anyák napja” és a „Mélytengeri pokol”. Színészi karrierje mellett, létrehozta saját produkciós cégét, a Hail Mary Productions-t.

Lindsay Lohan – Apád-anyád idejöjjön!

Az Apád-anyád idejöjjön! című sikerfilm után, olyan filmeken vett részt, mint a Kicsi kocsi – Tele a tank és a Anya, lánya, unokája. Később Lindsey számos botrányban vett részt, amelyek majdnem tönkretették karrierjét, ezért az elmúlt néhány évben visszavonult, hogy megpróbálja újra megtalálni önmagát. Dubaiban telepedett le, ahol belső békére lelt, majd ugyanebben az időben, saját projektjein kezdett el dolgozni.

Jennifer Aniston – Jóbarátok.

A népszerű sitcom befejezése óta, Jennifer újabbnál-újabb filmekben szerepel. Olyan filmekben kapott szerepet, mint Családi üzelmek, és a Förtelmes főnökök, majd elismerték szerepét olyan művészeti filmekben is, mint a „Boldogság bármi áron”. 2017-ben megjelent Alexandre Moors háborús filmjében, a Sivatagi madarak című filmben, és most a Dumplin nevű amerikai zenei vígjátékban játszik.

Anne Hathaway –  A neveletlen hercegnő.

Az egyik legutáltabb filmsztár Amerikában, Anne Hathaway, pedig 2013-ban Oscar-díjat is nyert Fantine szerepe miatt a Nyomorultakban. Azóta nem írt alá ilyen nagy presztízsű filmeket. Az egyetlen kivétel, Christopher Nolan filmje a 2014-es Csillagok között volt. 2018-ban szerepelni fog egy filmben, mely Joan Didion regénye alapján készül, „The Last Thing He Wanted” névvel.

Renée Zellweger –  Bridget Jones naplója.

2010-ben Renée szünetet tartott Hollywoodban, hogy összpontosítson személyes életére. Majd visszatért a 2016-os Bridget Jones Babát vár című filmben. Azóta a Zellweger már 5 filmben is szerepelt, köztük a „The Whole Truth-t” című thrillerben Keanu Reeves-el, most pedig a Berlin, szeretlek című filmben tevékenykedik.

Melissa Joan Hart – Sabrina, a tiniboszorkány.

Sabrina, a tiniboszorkány sorozatban nagy sikert aratott, később szerepet kapott egy sitcomban, a Melissa & Joey-ban, ami négy évadon át tartott. Nem sokkal ezelőtt bejelentkezett a Clarissa című sorozat újjáélesztésébe.

Shannen Doherty – Beverly Hills, 90210.

Az elmúlt néhány év nagyon nehéz volt Shannen számára. 2015-ben mellrákot diagnosztizáltak nála, ami miatt elhagyta a hollywoodi reflektorfényt, és a gyógyulására összpontosított. A betegséggel való kimerítő küzdelem ellenére Doherty erős maradt és továbbra is hitt a saját gyógyulásában. Nem is olyan régen bejelentette, hogy megszabadult ettől a súlyos betegségtől.

Hilary Duff – Lizzie McGuire.

Az elmúlt években Duff már csak dalok írásával és gyermekneveléssel foglalkozott. Nemsokára láthatjuk őt a TV Land egyik filmjében. Társszerző volt  Elise Allennel az Elixir sorozatban, és saját márkát tervezett magának.

Alyssa Milano – Bűbájos boszorkák.

Az egyik kedvenc boszorkányunk még mindig sikeres színésznő hírében áll. 2017-ben Renata Murphy szerepét testesítette meg, a „Wet Hot American Summer: Ten Years later” Netflix sorozatban. 2013 óta az Alyssa divattervezéssel is foglalkozik. A vegetarianizmus, a PETA, a Me Too mozgalom egyik vezetője, valamint az UNICEF képviselője.

Sarah Michelle Gellar – Buffy, a vámpírok réme.

Amióta Buffy, a vámpírok réme sorozatnak vége, Sarahnak nem sikerült olyan szerepet találnia magának, amely teljesen megmutatná azt, amiben tehetséges. 2014-ben megalapította a Foodstirs-t, ami egy sütési vonal, melynek célja, hogy segítsen a szülőknek és a gyerekeknek a konyhában összhangot teremteni. 2017-ben a Gellar kiadott egy szakácskönyvet, Stirring up Fun with Food címmel, amely számos ételkészítési ötletet tartalmaz.

Most Popular

Recent Comments