HomeInteresting10 színész, akik óriási sikereket értek el, de egy B kategóriás film...

10 színész, akik óriási sikereket értek el, de egy B kategóriás film derékba törte a karrierjük

Sokan azt hiszik, hogy a színészek és színésznők élete annyira könnyű és fenséges, holott ez egyáltalán nem igaz. A hírességeknek sok áldozatot kell hozniuk azért, hogy sikeresek legyenek és a népszerűséget fenntartsák. Előfordul, hogy egy adott színész illetve színésznő egy nagyon jó szerepet kap, de utána képtelen levetkőzni karaktere imázsát. Az Alkonyat és a Harry Potter sztárjai pontosan így jártak, ezért csak hosszú idő után tudtak újabb szerephez jutni. Persze akadnak olyanok is, akik kezdetben A kategóriás filmekben játszottak, de egyszer kétszer beleestek a B kategóriába is. Ez az, ami a legtöbb színész karrierjét derékba töri. Mai cikkünkben olyan sztárokat hoztunk el, akik teljesen letértek a siker felé vezető úton, mert rossz szerepre bólintottak rá.

1, Taylor Lautner

Taylor a „Twilight-saganak” köszönheti népszerűségét, ugyanis Jacob szerepe miatt lányok millióit vette le a lábáról. A filmsorozat után szerepet kapott az „Elhurcolva” című filmben, ám az nem hozott neki további sikereket. A kritikusok szerint Taylor szörnyen játszott a filmben.

Lautner persze megpróbálta fellendíteni karrierjét, de mind hiába, mert minden film amiben az Alkonyat után játszott nagyon rossz értékeléseket kapott.

2, Demi Moore

Demi Moore a 80-as évek közepén kezdte meg pályafutását, s a 90-es évekre már a legjobban fizetett színésznők közé tartozott. A „Ghostban” nyújtott alakításáért mindenki odavolt, ám a 96-ban bemutatott „Sztriptíz” című filmben elképesztően rosszul játszott, legalábbis a kritikusok szerint. A film 6 Arany Málna díjat kapott és majdnem az évtized legrosszabb filmjévé vált. Demi elnyerte a legrosszabb színésznő díjat, de nemcsak játéka, hanem tánca miatt is. Még a „G. I. Jane” sem tudta visszaadni neki azt a hírnevet, amit a 90-es években élvezett.

3, Brendan Fraser

Brendan hírnevét a „Múmia” című filmek hozták el. Az első két részben nagyszerűen játszott, de a harmadik részben nagy csalódást okozott a nézőknek. Rossz játéka nagy veszélybe sodorta karrierjét. 2014-ig folyamatosan próbálkozott, több filmben is játszott, de egyik sem adta vissza a népszerűségét.

4, Nicolas Cage

Cage nagyon sok arckifejezéssel rendelkezik, pontosan úgy,a hogy Jim Carrey. Karrierje akkor kezdett fellendülni, mikor bemutatták a „A vámpír csókja” című filmet. Ám „A vesszőből font ember” című film igazi bukást jelentett számára. A filmben teljesített kudarc ellenére, Cage tovább próbálkozott. Több filmben is szerepelt, köztük a „Féktelen haragban”, ami megint elbukott. Mivel 2012-ben 13 millió dollár adó megfizetésére kötelezték, így kénytelen volt olyan szerepeket is elfogadnia, ami nem tetszett neki. Többször is jelölték rossz alakításáért Arany Málna díjra.

5, Kristin Kreuk

A bájos Kristin Kreuk karrierje, akkor tért le a siker útjáról, mikor főszerepet kapott a „Street Fighter: Chun-Li legendája” című filmben. A film olyan rossz volt, hogy nem is igazán reklámozták a mozikban. A történet borzalmas volt, tele volt klisével és a harci jelenetek is nevetségesnek tűntek. A film és vele együtt a színésznő is nagyon rossz kritikát kapott.

6, Taylor Kitsch

A „Tiszta szívvel foci” című filmben alakított szerepe miatt sokan beskatulyázták a színészt, pontosan úgy, ahogy az Alkonyat illetve a Harry Potter filmek sztárjait. A Disney azonban 2012-ben úgy döntött, hogy felkéri a színészt a „John Carter” film főszerepére. A film nem hozott sok pénzt a konyhára és a kritikusok szerint Kitsch játéka sem volt túl jó.

2012-ben újabb filmmel próbálkozott, mely a „Csatahajó” címet viselte. Sajnos ebben sem szerepelt túl jól, így mondhatni végleg elkaszálta magát. Ennek ellenére, még mindig nem adta fel a színészkedést.

7, Adam Sandler

Adam Sandler már hosszú évek óta a legjobb hollywoodi komikusok listáján van. A kritikusok, illetve a rajongók türelme viszont akkor ért véget, mikor a színész a „Jack és Jill” filmben játszott. A filmet rekord mennyiségű Arany Málna díjra jelölték, és 10 kategóriát meg is nyert.

Sandler ma már csak saját produkciós égének készít filmeket, ám azok sajnos nem jutnak el a mozivászonra.

8, Lindsay Lohan

Mindenki tudja, hogy Lindsay Lohan karrierje nem azért tört derékba, mert rossz színésznő, hanem mert sok rossz dolgot tett és balhéról balhéra vándorolt. Ám a kritikusok kétségbe vonták Lohan tehetségét, mikor megnézték a „Tudom, ki ölt meg” című filmet. A szörnyű thriller előtt szinte az összes filmje jó volt, ám ez botrányosan rossz volt.

9, Eddie Murphy

Eddie Murphy karrierje utolsó filmje, melyért Oscar díjat kapott a „Dreamgirls” című dráma volt. A színész rá egy évre 3 Arany Málna díjat is nyert a „Norbitban” nyújtott teljesítménye miatt. A film tele volt rossz, szexista viccekkel, melyek sok rossz véleményt kaptak a kritikusoktól.

10, Orlando Bloom

A Sólyom végveszélyben, Gyűrűk Ura, Karib-tenger kalózai, Trója – ezek mind mind olyan filmek, amiben Orlando Bloom szó szerint brillírozott. Viszont karrierje 180 fokos fordulatot vett, mikor elvállalta az egyik főszerepet az „Elizabethtown” című filmben. A film igazi kudarc volt és a kritikusok körében is a legalacsonyabb értékelést kapta. Ez a film teljesen tönkre tette Orlando karrierjét.

Na mit szóltok?

Most Popular

Recent Comments