HomeInteresting10 rossz női szokás amit utálnak a férfiak

10 rossz női szokás amit utálnak a férfiak

Nincs két egyforma férfi ahogy nincs két egyforma párkapcsolat sem. De vannak „varázsszavak”, dolgok amikre a pasik rendszerint ugranak de nem jó értelemben. Célszerű a hölgyeknek ezeket a dolgokat kerülni különben korántsem lesz felhőtlen az idill.

1. Az úgynevezett „csapda” kérdések.
„Szívem, szerinted kövérít ez a ruha?” – Na hát erre most mit lehet felelni? Ha megdicsérjük, hogy szerintünk jól áll akkor jön a.. „persze csak kamuzol, hogy ne bánts meg”, ha meg lebeszéljük a ruháról akkor meg az lesz a bajára. Nincs jó válasz…

2. Ha megvárakoztat
Pláne egy shoppingolás alkalmával. Milyen vicces is amikor a hölgy benn válogat az üzletben míg a pasija kinn 6 táskával a kezében ácsorog és unatkozik. Persze ez a pasik részéről felér egy kínzással úgyhogy ezt ne erőltessük. 😉

3. Pasi kontra anyós
Eleve nyert helyzet ha a pasid kijön anyukáddal. Pláne ha még szeret is velük lenni. De azért elő-előfordul, hogy összekapnak és akkor néz rád mindenki, hogy tegyél igazságot. Hagyd, hogy ők tisztázzák a dolgot de azért tudasd velük, hogy a te életedbe nincs beleszólásuk.

4. Hagyd, hogy néha el-legyen magában
Szeretnek a pasik szöszmötölni, bütykölni vagy csak szimplán bambulni és nem csinálni semmit. Ezt néha hagyd rájuk és ilyenkor ne zavard a „szellemi kibontakozásukban” 🙂 Megharagszanak vagy elmegy az egésztől a kedvük.

5. Ha nem ismeri el, hogy hibázott
Igenis vállalni kell a felelősséget, ha valamit nem jól csináltál. Ez valójában mindkét nemet zavarhatja…úgyhogy, tessék elismerni ha nincs igazunk. Rengeteg vitát és későbbi „felhándigálást” lehet ezzel megelőzni.

6. Ha a nő hazudik
Csalódni senki sem szeret. Ez tény! Mindig legyünk őszinték. Ez minden kapcsolat alapja. Hazugságból építkezni nem lehet csak rombolni. Továbbá egy idő után egész jól kiismeritek majd egymást. Nehéz lesz titkolni a füllentést.

7. Féltékenykedés
Egy apró csipkelődés még aranyos is lehet és jót tesz a kapcsolatotoknak, de a folyamatos ellenőrzés és kutatással csak a baj van. Abból semmi jó nem fog kisülni. Ha úgy érzed nem bízhatsz benne eleve halálra van ítélve a dolog. De könnyen meg lehet az is, hogy a probléma benned van és te vagy indokolatlanul bizalmatlan.

8. Ne olvasd a gondolatait
A pasik nem gondolatolvasók és ne is várd el tőlük. Persze szeretnék a nők és meg is sértődnek, ha valami nem esik le a párjuknak elsőre mit is akarsz valójában. Ez ilyen. El kell engedni mindkét oldalról.

9. Dünnyögés
Na hát ez egy rettentő idegesítő szokás. Ez tipikusan „ajtócsapkodást” vonhat maga után. Egyrészt rettentő sokat veszít a nő a vonzerejéből ha folyton morog, másrészről pedig rettentő idegesítő is tud lenni és a férfi egy idő után ki fog térni a viták előtt. Nem fogtok tudni semmit megbeszélni normálisan.

10. Ne akard megváltoztatni
„Ne próbáld nevelni azt a férfit, aki már kinőtte a pelenkát” – tartja egy régi mondás. Nincs értelme az egésznek. Ezzel csak azt érik el a nők, hogy a pasijuk megjátssza magát. Szeresd úgy ahogy van, vagy keress mást…

Magadra ismersz valamelyik helyzetben?!  Írd meg kommentben!

Most Popular

Recent Comments