Home Image 10 óriási fehérnemű hiba amit egy nő elkövethet

10 óriási fehérnemű hiba amit egy nő elkövethet

Nagyon visszataszító tud lenni ha egy nő nincs tisztában az adottságaival és rossz fehérneműt választ. Nem könnyű mindig a legjobb formánkat hozni. De egy két alap szabályt betartva egyszerűbb lesz minden.

1.A anyaga A szép és csipkés darabokat inkább a hálószobában a párunknak mutogassuk. Vagy csak vastag öltözet alá ajánlatos felvenni. Nem kell hogy mindenki lássa hogy milyen mintás fehérnemű van éppen rajtunk.

2. Vállaljuk a méretett. Nem jó kisebbet venni hisz a alakunk attól nem tűnik keskenyebbnek, sőt olyan kötözött sonka benyomását kelti majd

3. A helytelen kosárméret választás. Sokan azzal az indokkal vesznek nagyobbat hogy nagyobbnak tűnjön a mellük. De ettől még az látszik ha el áll, és az bizony nem szép látvány

4. Szín. Fontos hogy oda figyeljünk a színre.  Tévhit ha azt gondolod hogy szexi ha átlátszik a melltartód a felsődön.

5.Haza érve sokan ledobják a melltartót hogy úgy kényelmesebb. Ám ez csak akkor jó ha kis mellű vagy. Ugyanis a nagy keblű nőknek ez inkább árt mint használ. Megnyúlnak a mellszalagok és lógni fog.A legjobb megoldás egy sportmelltartó. Tart, kényelmes és szellőzik.

6. A megfelelő anyag kiválasztása is fontos. Hisz egész anp során elégé izzasztó lehet egy műanyag melltartó

7.Kerülje el a tanga hordását minden nap, vagy legalább próbálj váltani kényelmesebb stílust időről időre.

8. Próbáljunk mindig össze öltözni és harmonizálni a fehérneműben is.  Ugyanaz a minta és a szín, harmonikus és elegáns megjelenést kölcsönöz.

9.Válasszunk pamut fehérneműt. A túlzott selymes és szintetikus anyag irritálhatják az érzékeny bőrt, és bizonyos területek a baktériumok elszaporodásához vezethet.

 

10.Keressük meg a számunkra a legmegfelelőbb alsóneműt. Mindenkinek más a testalkata. Mindenkinek más áll jól. Keresd me a számodra legmegfelelőbbet.